Squash Online

Odense SC trækker begge sine mesterhold

July 13, 2012Tobias Pørtner

På sin hjemmeside oplyser Dansk Squash Forbund, at de nykårede danmarksmestre for hold for både damer og herrer, OSC, trækker begge sine mesterhold fra Danmarksturneringen i den kommende sæson. SQO.dk erfarer, at trækningen skyldes økonomiske problemer i den historisk stærke Odenseklub.

Ifølge afgørelsen fra Turneringsudvalget råder klubben ikke længere over de fire faste spillere fra sidste års vinderhold på herresiden: Rasmus Nielsen, Michael Hansen, Mads Korsbjerg og Danny Knudsen.

Birkerød har tidligere meldt ud, at de har skrevet kontrakt med Rasmus Møller Nielsen for den kommende sæson, men de tre andre spillere står dermed uden klub for den kommende sæson. Hvor de kommer til at spille, må tiden vise, men Kolding virker umiddelbart som en oplagt kandidat til at snuppe en eller flere, da deres andensingle fra sidste sæson, Andreas Lambert, skifter til Skovbakken.

OSC har samtidig også trukket begge sine damehold, sådan at Line Hansen, som for nyligt er flyttet til Holland, Dagmar Feddern og Nanna Frederiksen alle står uden en klub i Danmark. Om dette kommer til at betyde, at Line Hansen ikke kommer til at optræde i dansk squash, er i øjeblikket uvist, men dette vil være et stort slag mod dansk kvindesquash, da det absolutte topniveau i så fald vil blive revet væk.

Alt i alt er der en stor pulje af klassespillere, der gennem klubskifter kan forrykke styrkeforholdene klubberne imellem drastigt, før den nye sæson starter. Spillerne kan skifte frit indtil 1. august, og med begge klubbers accept indtil 1. september. SQO.dk følger op på klubskifterne, der annonceres i den kommende tid.