Squash Online

Nyt på transferfronten

August 03, 2012Tobias Pørtner

Dansk turneringssquash er stadigvæk ferieramt, men klubberne arbejder stadigvæk på at få trupperne på plads til sæsonens start i september.

Birkerød, som tidligere på sommeren sikrede sig Rasmus Møller Nielsen, forstærker nu yderligere truppen. Den svenske landsholdspiller, Alex Christensson, er også blevet hentet til klubben og skal formodentlig spille

  1. single. Birkerøds trup kommer dermed til at bestå af Rasmus Møller Nielsen, Morten W. Sørensen, den svenske nyanskaffelse og en af klubbens egne juniorer, forventeligt Christian Steffensen eller Emil Vogt, som begge spiller i toppen i den ældste juniorrække. Med denne holdopstilling ligner Birkerød en alvorlig bejler til årets mesterskaber.

På damesiden ser der også ud til at være stærke kræfter på vej, idet Line Hansen jf. listen over klubskifter på Squashportalen.dk nu også optræder under Birkerøds faner. Et godt bud kunne være, at Line Hansen skal afløse norske Lotte Eriksen, som ellers gjorde en flot figur for Birkerød i sidste sæson. Uanset hvad er det en forstærkning af Birkerøds hold, som dermed ligner en klar favorit til titlen som Dansk Mester med både KSK og OSC ude af billedet.

Transfervinduet er åbent indtil 1. september, så der kan fortsat ske forrykninger i klubbernes styrkeforhold. Bl.a. er der stadigvæk tre spillere fra OSCs guldvindende mesterhold, Michael Hansen, Mads Korsbjerg og Danny Knudsen, som i øjeblikket står uden klub. Kolding virker som en oplagt mulighed for de tre erfarne herrer, men rygterne vil vide, at den anden odenseklub, OSMK, har anmodet Turneringsudvalget om at rykke op i Elitedivisionen på baggrund af stærke forstærkninger.