Squash Online

Nyt mega-center i Herlev snart klar til åbning

January 15, 2012Tobias Pørtner

Tiden er gået og der er blevet bygget og bygget. Nu er ventetiden efterhånden ovre, og om knap 14 dage står den store udvidelse af Skinderskovhallen i Herlev klar til åbning for alle, hvilket finder sted d. 4. februar kl. 13.00.

Formand Peter Gyde er ikke overraskende meget stolt og fyldt med spænding over udvidelsen af Skinderskovhallen, der vil betyde at klubben med det unge talentfulde elitehold kommer til at råde over ikke færre end 13 baner og bliver Nordens største squashcenter.
Vi fangede netop formanden for en kommentar om det nye center og mulighederne i dette:

Herlev kommer til at råde over et squashcenter i absolut topklasse. Ikke alene er antallet af baner fantastisk - forholdene omkring banerne og området udenfor hallen giver optimale muligheder for at afvikle de største arrangementer, hvilket har været en af de drivende årsager til, at Herlev Kommune har valgt at bakke op om projektet.
Vi glæder os til at invitere squash-Danmark indenfor, så de fantastiske forhold kan blive afprøvet på tætteste hold. I første omgang indvies hallen lørdag d. 4. februar, hvor borgmesteren klipper silkesnoren kl. 13.00.

Klubben er derudover i gang med at planlægge den første rigtigt store internationale turnering, hvilket der kan fortælles meget mere om indenfor den nærmeste fremtid.

Peter Gyde, Formand Herlev/Hjorten Squash

Første mulighed for at spillere turneringskampe på de nye baner i Skinderskovhallen bliver ved HEAD Herlev/Hjorten Open d. 17-18. februar.

Grundet tekniske udfordringer har vi haft problemer med at få billederne fra centeret op på SQO.dk - vi satser på at få løst dette hurtigst muligt…