Squash Online

Ny turneringsform hitter

September 12, 2016Elias Coyle

Så er sæsonens første Junior Grand Prix slut. Trods få deltagere var den nye turneringsform ved turneringen en succes for mange.

A-Rækken: Magnus Laursen, som var storfavorit, levede op til alle forventninger og tog guldet uden problemer. De sidste podiepladser blev der i den grad kæmpet om. Spillerne slog hinanden på kryds og tværs; det endte med at være point der skulle afgøre de sidste podiepladser. Julius Fuglsang og Rasmus Gyde var der ikke meget imellem. Det endte dog med Julius tog 2. pladsen, men kun med 6 point foran Rasmus.

B-Rækken: Denne række var der heller ikke meget mellem spilerne. Marcus Jepsen vandt denne række med tre sejre. De sidste to podiepladser blev afgjort ved sætdifference, da både Tobias Weel, Johan Wickmann og Klara Møller alle havde 2 sejre. Tobias tog 2. pladsen men kun et sæt fra Johan. Så derfor endte Johan på en 3. plads.

C-Rækken: Var også en meget spændene række. Selvom William Tranholm vandt denne række, var det ikke uden modstand. Lukas Andersen som hører blandt de spillere, som har udviklet sig meget gennem sidste sæson, slog nemlig overraskende William i gruppespillet. 2. pladsen tog Victor Ahlberg Larsen som også har udviklet sig meget gennem den sidste sæson. Laura Lauridsen fra Thy kunne sagtens spille med hos drengene. Laura endte på en 3. plads.

Næste gang de danske juniorer kan findes i aktion, vil være til Danmarks internationale junior turnering, hvor spillere fra verden over kommer til. Ellers vil det næste JGP være i Silkeborg i oktober måned.