Squash Online

Mange deltagere ved JGP #2 Silkeborg

October 27, 2016Elias Coyle

Så slår Silkeborg Squashklub dørene op til endnu et Junior Grand Prix. Denne gang med mange flere tilmeldte end sidst.

Gruppe A: I denne gruppe ses Julius Fuglsang som favorit, men for at leve op til sin seedning skal Julius stadig yde sit absolut bedste, for det bliver ikke nemt for den førsteseedede. Hvem der tager podiepladserne vil tiden vise, men Rasmus Gyde, Sarah Lauridsen, Kasper Pedersen og Mikkel Kønigfeldt er alle sammen gode bud herpå.

Gruppe B: I denne gruppe er det svært at forudse de 3 podiepladser, da det afhænger af hvem der kvalificerer sig til gruppe A og hvem der rykker ned og spiller i B. Men nogle gode bud på hvem der kommer til at spille om topplaceringerne kunne være: Simon Steenholdt, Tobias Weel, Marcus Jepsen, Klara Møller, Johan Wickman og Sebastian Brinker. Så denne gruppe vil bestemt byde på mange spændende kampe.

Gruppe C: I gruppe C forventer SQO.dk, at William Tranholm, Joakim Jepsen, Victor Larsen og Laura Lauridsen kommer til at spille om topplaceringerne. Men hvordan podiepladserne bliver fordelt er svært at sige, da spillerne slår hinanden på kryds og tværs. En underdog som måske kan komme op og give de andre modstand er Lukas Andersen, hvis han forsætter den gode form som han har vist på det sidste.

Så hvis du gerne vil se de danske juniorer give alt hvad de kan, så foregår det i Silkeborg Squashklub i denne weekend. Du kan også følge med i resultaterne HER