Squash Online

Lørdagens semifinaler - resultater

March 26, 2011Benjamin Dornfeldt

Damernes semifinaler er nu spillet. Det blev Line og Sally der i morgen skal stå over for hinanden, i kampen om guldet.

I herrenes række er det Kristian Frost mod Morten W. Sørensen, og det skal blive spændende at se, om ungendommen kan overrumple rutinen.

  • Caspar Grauballe Nielsen vs. Morten W. Sørensen - 0-3
Der var på forhånd lagt op til et brag af en kamp. Caspar der overraskede i kvartfinalen, med utrolig godt spil, skulle se om han kunne slå sin "onde ånd" Morten W. Sørensen. Morten har i år vundet alle feres indbyrdes kampe. Der blev lagt et godt tempo for dagen, hvor begge skiftedes til at styre den anden rundt på banen. Udfaldet af kampen blev dog, at rutinen slog den urotinerede. Morten var i alle sæt bedst til at vinde i afgørende bolde.
- Michael Hansen vs. Kristian Frost 0-3
  • Line Hansen vs. Cecilie Mayer - 3-0
Line kom som forventet videre til dette års finale med en sikker sejr på 3-0 over Cecilie Mayer.
- Sally Skaarenborg vs. Dagmar Feddern - 3-1

Kampen var på forhånd spået til en 50/50. Dagmar havde tidligere på året vundet deres to indbyrdes opgør.

Dagmar lagde bedst ud og sikrede sig hutigt første sæt. Herefter fik Sally mere og mere overtaget i kampen og med nogle tætte sæt, hvor Sally på dagen var bedst.

Kvartfinalerne er nu spillet og semifinalerne står for døren. En utrolig god kamp mellem Rasmus M. Nielsen og Caspar Grauballe Nielsen endte, desværre, da Rasmus vrikkede om og derfor ikke kunne fortsætte.

  • Rasmus M. Nielsen vs. Caspar Grauballe Nielsen - 0-3
Der var på forhånd lagt op til et brag af en kamp mellem Rasmus og Caspar. Kampen endte, desværre, for tidligt, da Rasmus i starten af tredje sæt vrikkede om og dermed var ukampdygtig.
- Lau U Kiehn vs. Morten W. Sørensen - 0-3
Lau spillede en god kamp men Morten var desværre for stærk for gårdsdagens overraskelse. Dermmed møder Morten Caspar i den senere semifinale.
- Tobias Pørtner vs. Michael Hansen - 0-3
Første sæt var en intens erfære, hvor sættet kunne være gået til Hansen såvel som Pørtner. Det var dog Hansen der trak det længste strå og løb med sættet. Derefter gik balonen lidt af Pørtner, i en kamp der var overskygget af brok og dårlig stemning.
- Thomas Pilak vs Kristian Frost - 0-3
Thomas Pilak var inden kampen underdog, men han gik til kampen med hoved højt! Første sæt var et tæt spillet sæt, hvor Frost i tiebreak, kunne tage sættet med 14-12. Derefter var den forsvarende danmarksmester en tak for stærk og trods god fight og gode bolde kunne Pilak intet stille op.
I kvindernes kvartfinaler spilles følgende kampe:
- Line U. Hansen vs. Sissel Trap - 3-0 - Anna-Sofie Ørnfeldt Jensen vs. Cecilie Mayer 0-3 - Sally Skaarenborg vs. Bine M. Lind 3-1
Kampen mellem Sally og Bine var på forhånd en kamp der kunne gå hen og blive utrolig spændende. De to har tidligere spillet utrolig tætte kampe og denne var ingen undtagelse. Bine bragte sig foran, hvor hun var dominerende i første sæt. Derefter kom Sally ind i kampen og spillede to tætte sæt. Det fjerde sæt var et utrolig tæt spillet sæt, hvor dette kunne være gået begge veje. Dog var det Sally der viste sig stærkest i momentet og vandt.
- Bonnie Barr vs. Dagmar Feddern 0-3
Som det var tilfældet med Lines kamp, vandt Dagmar overbevisnede kampen