Squash Online

Line og Sally med stor tro på egne evner

October 23, 2014Tobias Pørtner

De to bedste damespillere pt. har givet deres bud på, hvordan de tror damernes elitedivision ender i år. Line har altid haft overtaget mod Sally til individuelle turneringer, som stadig har sin første sejr til gode over Line. Når det gælder for hold og slutspilsfinaler har Line også haft krammet på Sally med sin klub Birkerød, som har slået Kolding anført af Sally i de to seneste års slutspilsfinaler med 4-2 i kampe begge gange. I år har begge damer troen på, at det er deres egen klub, der vinder guldet, når det hele bliver afgjort til slutspillet i Birkerød d. 10-11. april 2015.

Line Hansen (Birkerød), Danmarksmester

Bud på top3 hos damerne:

1: Birkerød

2: Kolding

3: Sport 92

De søde og lækre OSMK piger, får det lidt svært i den kommende sæson, og de når ikke slutspillet.
Tror Birkerød vinder på rutinen over det unge Kolding-hold, men det bliver tæt, og spændende.
Glæder mig til en sæson, hvor de reelle modstandere møder hinanden, nu hvor krydsspillet er afskaffet. Forza Birkerød!!!!!

Sally Skaarenborg (Kolding), sølvvinder til DM

Bud på top3 hos damerne:

1: Kolding

2: Birkerød

3: Sport 92

Kolding ender som nr. 1 i år, fordi krydsspillet er blevet afskaffet. I år møder de reelle modstandere hinanden, hvilket kommer til at give en helt anderledes og spændende holdkamp. En kamp, som jeg tror, Kolding bliver den stærkeste i. Jeg tror Sport 92 får en 3. plads i år. De har fået en god forstærkning på 1’eren i form af Ditte Nielsen. Jeg tror ikke, at der er noget, der er sikkert i år, men det bliver spændende at se.

Jeg tror slutspillet bliver med Kolding, Birkerød, Herlev og sport 92. Jeg tror det i år bliver OSMK som ikke bliver en del af slutspillet.

Hvad siger I andre? Hvem er I mest enig med? Har de undervurderet Herlev/Hjortens damer?

Kom med jeres bud på, hvordan kvindernes elitedivision ender i kommentarfeltet.

Denne artikel er lavet af Christian Steffensen.