Squash Online

Line Hansen ude af British Open

May 12, 2015Rasmus Jessen

Line Hansen befinder sig i disse dage i Hull, England, hvor der der spilles den prestigefyldte turnering, British Open. Hun klarede sig igennem kvalifikationsrunden, hvor hun slog franske Coline Aumard 3-0.

I dag måtte danskeren desværre bukke under for det enorme pres, hun blev udsat for af turneringens 2. seedede, Raneem El Welily. Mildt sagt, så var det ikke drømme lodtrækningen Line fik i England, men hun leverede en brag indsats, og var med i hele kampen. Cifrene lød således:

11-6 / 11-5 / 7-11 / 13-11

Efterhånden fik Hansen bidt sig godt fast i kampen, og derfor er det uheldigt at hun ikke vinder det fjerde sæt, som hun tabte med mindst mulig margin. Denne indsats af vores alles squash dronning anerkendes absolut af redaktionen her på SQO.dk.

Hos damerne er det verdensmesteren, Nicol David, som er 1. seedet i turneringen og favorit til at tage sejren. Mange af de unge egyptere, heriblandt Raneem El Welily, bliver for tiden bedre for næsten hver turnering de spiller, så David er ikke så sikker på sejren som “i gamle dage”.

På herresiden er Mohamed El Shorbagy seedet nr. 1, og han må også forventes at være favoritten til sejren. Ramy Ashour deltager ikke pga. en skade, som han pådrog sig under Grasshopper Cup i Schweiz for få uger siden. Yderligere bejlere til titlen er Nick Matthew, Gregory Gaultier og Miguel Rodriguez.