Squash Online

Line Hansen slutter som 2’er ved EM

June 07, 2014Kristian Frost

Det har været en lang sæson for den danske squashdronning, men det har på samme tid været den bedste. Line Hansen formåede at bryde ind i top 20, og i denne weekend leverende hun endnu en top præstation.

Vejen til finalen var dog ikke uden drama. Hansen spillede ikke sit bedste squash, men hun formåede alligevel at holde sin anden seedning. I finalen stod hun overfor verdens nr. 5 Camille Serme. På forhånd lignede det en svær opgave, men Hansen og Serme spillede fem sæt sidste gange de to mødtes ved EM for hold, og der var derfor lagt i ovnen til noget af et brag.

Desværre fik Hansen aldrig ordenligt fat. Danskeren tabte 3-0 efter tre korte sæt, hvor det var franskmanden der var i kontrol. Hansen endte derfor som nr. 2 i Europa, hvilket er et fantastisk resultat. Hansen kan ligeledes se tilbage på sæsonen med en yderst god fornemmelse, da hun slog Ellen Hamborg-Petersens rekord som den højst placerede dansker nogensinde.

Hos mændene var der ligeledes en stor kampe i vente. Greg Gaultier skulle forsøge at holde landsmanden, Mathieu Castagnet, fra at få sin første titel. Dette lykkedes også den ældre franskmand, da han vandt finalen 3-1 og kunne dermed strække armene i vejret for 8. gang ved et individuelt EM.