Squash Online

Line Hansen og Kristian Frost sejrer sikkert ved DM

April 02, 2017Rasmus Jessen

Guldmedaljerne blev fordelt på samme måde som sidste år, da både Kristian Frost og Line Hansen vandt finalerne i sikker stil.

Der var lagt op til et brag af en kamp, da Rasmus Møller og Kristian Frost endnu engang skulle mødes i en DM-finale. Møller vandt deres sidste opgør i starten af sæsonen, og uvisheden om Frosts form vidnede om en åben kamp. Men spændingen tog aldrig til, da Frost tog initiativet fra starten af kampen og fortsatte i et højt tempo, indtil han til sidst kunne udbasunere et højlydt sejrsbrøl til lyden af klapsalver. Frost leverede squash på et højt plan, og hans utrolige fokus var tydeligt under hele kampen, som han vandt 3-0.

Line Hansen var aldrig rigtigt udfordret i turneringen, og op til finalen var der ikke megen tvivl om, at kampen ville blive endnu en magtdemonstration fra Hansen, som vandt sin 12 titel som danmarksmester. Mathilde Lauridsen kæmpede bravt og finalen var også en seværdig en af slagsen, men niveauforskellen var alligevel for stor til at spændingen rigtig blev tilstedeværende.

Bronzemedaljerne gik til Lau Kiehn og Cecilie Mayer, som hhv. besejrede Jesper Ratzer og Sissel Trap. Ratzer bed godt fra sig i bronzekampen, og han formåede også at tage første sæt over den formstærke Kiehn. Men efterfølgende gik luften af Ratzers ballon og Kiehn kunne cruise endnu en bronzemedalje hjem til samlingen. Mayer havde ikke de store udfordringer med Trap, og kunne lukke kampen med 3-0 i sæt.

Emil Grooss vandt A-rækken efter en spændende finale mod Jens Christian Wegeberg. Ksk-spilleren var ellers foran 2-1 i sæt, men Grooss formåede at hive de to sidste sæt hjem forholdsvist sikkert.

Prisen som Årets Squasher blev også uddelt ved weekendens eskapader, og her var det Lars Kleiminger fra Birkerød, som fik tildelt den fornemme pris.

Alle resultaterne fra danmarksmesterskaberne kan ses HER