Squash Online

Lind og Skaarenborg mærker kulden i Finland

February 16, 2012Kristian Frost

De to danske WSA-spillere (tidligere WISPA), Sally Skaarenborg og Bine Lind, spillede i sidste uge WSA-turnering i Finland. Det blev desværre til to tidlige exits for danskerne. Skaarenborg havde trukket anden seedede Siyoli Waters fra Syd Afrika, mens Lind var oppe i mod Carrie Ramsey fra England.

Skaarenborg var på forhånd ikke spået store chancer i mod den syd afrikanske 1’er, men danskeren kæmpede til det sidste. De to første sæt endte 11/4 11/5, men Skaarenborg formåede at presse Waters i tredje sæt, som dog endte 11/9.

Lind formåede ikke at holde den danske fane højt og måtte se sig slået 3/0. Første sæt var tæt, men det var Ramsey der formåede at trække fra til sidst og vinde sættet 12/10. Derfra blev det desværre noget af en afklapsning til Lind, da de næste to sæt blev tabt 11/4 11/0.

Lind udtaler følgende efter kampen:

“Mine forberedelser og fokus omkring kampen havde været større og bedre end nogensinde, men resulterede i stedet i noget der mest af alt lignede en form for præstationsangst, da jeg endelig kom på banen og skulle spille. Hvad jeg kan tage med fra denne kamp er mest af mental karakter, da jeg fremover vil forsøge at være mere afslappet omkring mine internationale kampe.”