Squash Online

Lau Kiehn: Jeg skal på podiet

April 01, 2016Kasper Pedersen

Squash Online har fanget Lau Kiehn til et par spørgsmål om det kommende DM, som står for døren i denne weekend:

”Hvad er dine mål for dette års DM?”

Det er at få en medalje med hjem.

”Du har nærmest oplevet en transformering i løbet af det seneste år. Det betyder at der er opstået en stor konkurrence mellem Morten, Thomas og dig. Hvordan forventer du dette magtspil vil forløbe sig ved DM, nu hvor i alle 3 er udtaget til EM?”

Jeg forventer helt klart at det bliver et tæt når vi skal spille. Thomas er seedet uden for top 4, så ham kan vi både Morten og jeg trække i en kvartfinale, så det vil helt sikkert blive en hård lodtrækning. Morten har ikke været helt skarp på det sidste, men man skal aldrig undervurdere ham, så han vil helt sikkert og være farlig. Som nævnt i mit mål, så er det at få medalje, og derfor forventer jeg jo at kunne slå de to andre hvis jeg møde dem :)

”Hvis du skulle sætte en top tre i såvel Dame M som Herre M, hvordan ville den så se ud?”

Dame M:

Line

Sally

Mathilde

Herre M:

Frost

Møller

MIG

”Prøv til sidst at komme med dit bud på turneringens største overraskelse?”

Nu er jeg jo fra Herlev, så jeg tror helt sikkert at Theis kan drille nogle af spillerne i Mester rækken. Der ud over tror jeg Ratzer kan få et godt resultat, han har været virkelig skarp på det sidste, så han er helt klart i form til DM og har helt klart troen på at det kan lade sig gøre.