Squash Online

KSK: Vi hører hjemme i den bedste række

April 19, 2011Kristian Frost

Efter oprykningsspillet i weekenden, hvor det blev KSK og Team Århus der snuppede de to pladser i elitedivisionen til næste sæson, fangede Squash Online en glad og lettet Christian Solgaard efter kampene - helt naturligt efter en tur i op/nedrykningsspillet.

I KSK er vi meget tilfredse med på overbevisende vis, at have fastholdt vores status som elitedivisionshold. Vi mener at KSK bør høre til i toppen af dansk squash, og derfor var det selvfølgelig meget vigtigt for holdet og for klubben, at vi uden slinger i valsen vandt op/nedrykningsspillet. Med det hold vi stillede med skulle vi selvfølgelig også være væsentlig stærkere end de deltagende førstedivisionsklubber, og det var vi også.

Jeg vil give Kim Øvlisen helt ret i hans betragtninger om, at niveauforskellen mellem KSK/Team Århus og de bedste af de oprykningsberettigede hold fra førstedivisionerne er meget stor. Derfor var det en hensigtsmæssig måde at afvikle op/nedrykningsspillet på. Så tak til OSMK for at stille op med baner og arrangement.

Fra KSK’s side synes vi, at der var mange positive ting at tage med herfra til de kommende drøftelser om næste års turneringsstruktur. Formatet hvor flere end to hold mødes i samme center giver klart noget dynamik og noget mere liv omkring kampene, og det kan vel kun være et plus - også set i forhold til udefrakommende, fx sponsorer eller presse, som måske har deres første oplevelser med live-squash.

Vores prioriteringer og målsætninger for næste sæson ligger endnu ikke fast. Som altid når sæsonen går på hæld skal vi evaluere det forgangne år, men uanset hvad, så kommer meget selvsagt til at afhænge af, hvordan turneringsstrukturen næste år ser ud. Vi har nogle unge spillere på vej, som endnu ikke har styrken til elitedivisionen, men som givet vil få det inden for en overskuelig årrække, og det arbejde, som vi har igang på den front vil vi selvfølgelig gerne fortsætte. Vi vil selvfølgelig også gerne kunne styrke os på den korte bane for at udjævne det generationsskifte, som vi efterhånden har været i gang med i et stykke tid, men også i forhold til de overvejelser spiller beslutningerne på TU-mødet en afgørende rolle.

Samlet set er vi - også med pigernes sejr ved slutspillet for et par uger siden - meget godt tilfredse med sæsonen. Vi ville selvfølgelig også gerne have haft herrerne med i slutspillet også, men det viste sig at blive nøjagtig lige så vanskeligt at planlægge den første halvdel af sæsonen, som vi kunne have frygtet, så det blev det ikke til.

Christian Solgaard