Squash Online

Kristian Frost fuldender vanvittigt dansk squashår med turneringssejr

December 18, 2011Tobias Pørtner

Det kunne næsten ikke ende anderledes. Hele året har dansk herresquash på internationalt plan fløjet på en lille lyserød sky og Kristian Frost fuldendte den danske succes, da han i dag vandt finalen ved Canary Islands Open over tyske Jens Schoor.

Kristian beretter fra Tenerife:

Jeg vandt i dag 3-1 over Jens. Det var en vanvittig kamp. Jeg spillede super godt og lagde et stort pres på ham. Han angreb konstant i baghåndssiden og det lykkedes rigtig godt for ham. Han spillede meget varieret og brugte hele frontvæggen. Jeg kæmpede dog videre og gav ikke nogle nemme point. Det gjorde udfaldet og efter lidt over en times spil havde jeg vundet 3/1!

Det er en super følelse at vinde min anden PSA-titel. Det har været en hård start på sæsonen og vi er kun halvvejs nu! Jeg glæder mig enormt til at få en lille pause og nyden julen og begynde træningen igen i januar måned!

Kristian Frost

Dermed er 2011 slut på internationalt plan for Danmark - et år der bød på oprykning til A-gruppen ved EM, det bedste danske resultat nogensinde til VM, samt to PSA-turneringssejre til hhv. Rasmus Nielsen og Kristian Frost.