Squash Online

Frost finaleklar - Nielsen på tidlig juleferie

December 18, 2011Tobias Pørtner

De to sidste internationale turneringer med dansk deltagelse er så småt ved at nå sit klimaks. Kristian Frost, den forsvarende danske mester, og Rasmus Nielsen har begge været ude at prøve lykken på hhv. Tenerife og i Bratislava.Rasmus Nielsen var 4. seedet i Slovakiet, men desværre blev kvartfinalen endestationen for OSC-spilleren, da han tabte til egyptiske Mohd Essam El Sherif efter en lang kamp på hele 86 minutter, der først gik til egyptisk side i det afgørende femte sæt.Forinden havde Rasmus forholdsvis problemfrit sejret i de to første runder mod en fransk og belgisk modstand, men efter en stærk afslutning på sæsonen måtte Nielsen altså tage til takke med en lille dukkert i sin sidste internationale optræder i år.Til gengæld holder Kristian Frost i denne weekend den danske fane højt, da han som 1. seedet på Tenerife ved Canary Islands Open har spillet sig frem til finalen mod tyske Jens Schoor.Kristian er indtil videre gået problemfrit gennem turneringen, hvor han har vundet 3-0 i alle sine kampe mod hhv. Jamie Matthews, Matias Tuomi og 4. seedede Rafael Kandra.

Det blev til endnu en sejr og jeg er dermed finaleklar. Jeg er rigtig godt spillende her på øen og varmen giver mig helt sikkert en fordel imorgen. Jeg lavede ikke rigtig nogen fejl i dag. Jeg fulgte dog hans tempo, hvilket måske var en fejl, men det lykkedes mig at vinde 3-0. En utrolig hård kamp, som jeg er rigtig glad for at have vundet!I morgen møder jeg Jens endnu en gang og jeg vil give mig 100% og afslutte denne del af sæsonen med en sejr. Alt eller intet!

**Kristian Frost**

Finalen spilles senere i dag.