Squash Online

København Squash Klub gør comeback i Elitedivisionen

June 11, 2015Tobias Pørtner

Historisk set har København Squash Klub været en fast bestanddel af den danske top, men efter for få år siden både at have trukket sit dame- og herrehold fra landets bedste række, har hovedstadsklubben levet et liv i skyggesiden hvad angår squash på nationalt topplan. Dette skal der nu laves om på.

Danmarks ældste squashklub har således ansøgt om én af de frie pladser i den danske Elitedivision for herrer, der maksimalt (i den kommende sæson) kan rumme otte hold, men pt. blot består af seks. I forbindelse med en ansøgning om en plads i Elitedivisionen skal en klub redegøre for, hvilke spillere de har til rådighed, så det ud fra spillergrundlaget kan bedømmes, om holdet reelt har niveauet til at være med. Her har KSK indsendt ansøgning ud fra følgende trup:

Angus Gillams WR: 117
Björn Angtoft, Sverige: 7
Jesper Skarman, Sverige: 12
Jens Christian Wegeberg DK: 22
Jacob Poulsby DK: 27
Casper Kloster DK: 38

Pt. har KSK ikke fået stillet garanti for at blive tildelt en plads i Elitedivisionen, men det ligner en ren formalitet, da det ikke forventes, at vinderne og nr. 2 i 1. divisionerne (Øst/Vest) i den netop afsluttede sæson har nogen intentioner om at forfølge deres ret til en oprykning.

Det virker derfor sikkert, at Elitedivisionen for herrer næste år kommer til at bestå af syv hold: Birkerød, Herlev, City Squash, Kolding, Skovbakken, Racketlon og København SK.