Squash Online

Kaspers spilforslag #1

November 20, 2015Kasper Pedersen

Hos SQO.dk vil vi nu forsøge os med en ny artikelserie kaldet “Kaspers spilforslag”. Vores skribent vil i forbindelse med hver holdrunde samt ved nogle internationale PSA-turneringer komme med hans bud på gode spilforslag på Nordicbet. Nordicbet er ikke den eneste bookmaker, der tilbyder odds på international squash, men indtil videre den eneste, som tilbyder odds på Elitedivisionen i Danmark.

Der skal ydermere gøres opmærksom på, at SQO.dk ikke tager forbehold og ansvar for ændringer i oddsene samt at det er skribentens egen personlige holdning som udtrykkes i oddsene.


I dag vil jeg arbejde med 4 forskellige kuponer, som jeg synes kunne være interessante til denne weekends kampe:

Den kedelige

**Hold/spiller****1X2****Odds**
Racketlon Danmark - KSK21,05
Birkerød Squash - Racketlon Danmark11,02
Ali Farag - Gregory Gaultier21,15
**Samlet odds**1,21

Der er ikke meget, at sige til denne sammensætning. Dette odds er for den yderst sikre oddser, som ikke er risikovillig overhovedet. Racketlon har ikke taget en eneste sejr i Elitedivisionen endnu, og selvom KSK ser svækket ud uden Angus Gilliams, så burde de kunne tage den sejr hjem alligevel. Ali Farag overraskede i går nat, dansk tid, mod Tysklands nummer et, Simon Rösner, men han forventes ikke, at have nogen chance mod den franske mester, Gregory Gaultier.

Den ”næsten” sikre

**Hold/spiller****1X2****Odds**
Herlev/Hjorten - KSK11,50
Herlev/Hjorten - City Squash11,55
**Samlet odds**2,33

Herlev/Hjorten var første rundes positive overraskelse, og drengene står sandsynligvis ligeså skarpt i denne runde. En gammel Herlev’er er hentet hjem på førstesinglen i form af Andy Whipp, som sandsynligvis får 2 sejre i disse kampe. På tredje singlen har Herlev Lau Kiehn, som er blevet en hel anden person over sommerferien, hvor han har udviklet sig til en helt ny person. Han må også ses som storfavorit i begge sine kampe. Thomas Pilak, som er fjerde single for Herlev, ses som den bedste fjerde single i rækken, og spås dermed også til sejrherre i begge kampe.

Super godt odds til de penge.

Den risikable

**Hold/spiller****1X2****Odds**
Kolding Squash - Skovbakken Squash26,00
Ramy Ashour - Omar Mossad11,15
**Samlet odds**6,90

Nu er vi kommet ovre i kategorien for den lidt mere risikovillige oddser. Skovbakken stiller, efter forlydenderne, op med verdens nummer 40, Declan James, på første singlen. Declan ses som storfavorit mod Rasmus Møller. På anden singlen spiller Thomas Laursen mod Tobias Pørtner, hvilket jeg vurderer som en nogenlunde sikker sejr til koldingenseren. På fjerde singlen burde Skovbakkens spiller, hvad enten det er Kasper Svith, Sebastian Korsgaard, Emil Grooss eller måske Magnus Laursen, slå Koldings Martin Laursen, men denne kamp kan også have en hvis usikkerhed. Den afgørende kamp tror jeg bliver Andreas Lambert mod Kristian DS.

Ramy Ashour ser ud til at være ovre hans skade, som han pådrog sig tidligere på året, og derfor burde det være en smal sag for ham, at spille sig i semifinalen ved VM.

Den vilde

**Hold/spiller****1X2****Odds**
Birkerød Squash - Skovbakken Squash27,70
James Willstrop - Miguel Angel Rodriguez11,65
**Samlet odds**12,71

Birkerød er uden tvivl favoritter i denne kamp mod Skovbakken. Der er dog flere aspekter, som gør at jeg ser denne kamp som åben. På første singlen er der et møde mellem Danmarks nummer et Kristian Frost og verdens nummer 40, Declan James. Her må Declan siges, at være favorit. På anden singlen spiller Joel Makin sandsynligvis mod Tobias Pørtner, her er Joel klar favorit. På tredje singlen har vi nok Christian Steffensen mod DS. Her ses DS som klar favorit. Og på fjerde singlen er det enten Mads Jepsen eller Emil Vogt mod en af de unge Skovbakken drenge. Her mener jeg også Skovbakken er favorit.

James slog yderst overraskende verdensetteren, Mohammed Elshorbagy ud i 3. runde og er derfor favorit mod den colombianske supermand. Dog er dette også et risikabelt odds.

Denne er for den yderst risikovillige, men kan også give gode penge igen.

Kampene fra VM kan følges direkte på PSA Squash TV.