Squash Online

Junior DM står for døren

May 23, 2014Casper Kloster

Vi har netop haft den første danske sommerdag, hvilket betyder de fleste nok er på vej på squash sommerferie. Dette gælder dog ikke alle landets junior spillere. De skal nemlig spille DM i Herlev weekenden. Det er i denne weekend vi skal finde de danske mestre, så alle kommer top motiverede.

DU19

Her kan vi kun sætte én spiller som favorit til titlen, og det må være Thomas Laursen, også selvom han er 2. seedet. Thomas er kommet i pulje med Casper Kloster som største trussel til en finaleplads. Casper har dog aldrig taget sæt fra ham, så SQO.dk spår Thomas som sikker finalist. Den anden pulje er mere åben. Jens Christian Wegeberg står som første seedet pga. Thomas’ fravær ved juniorturneringer i løbet af året. Her ser Theis Houlberg ud til at være den spiller der kan lave overraskelsen, da han har slået Jens Christian tidligere på sæsonen. Det er dog stadig med Jens Christian i favorit rollen, og derfor spår SQO.dk en 3-1 sejr til Jens Christian.

I kampen om guldet ser Thomas for stærk ud og må ses som klar favorit. Alt andet end en guldmedalje må anses som en kæmpe overraskelse.

I kampen om bronzen bliver det Theis og Casper, hvis vores forudsigelser holder stik. Dette ligner en meget åben kamp, men med Casper som favorit efter deres sidste møde hvor Casper vandt med 3-1. Theis må dog være sulten efter nederlag i finalen sidste år, så vi spår en 3-2 kamp, med lille fordel til Casper.

PU19

Der bliver spillet en pulje med 5 spillere, alle mod alle. Her er der igen én spiller som skiller sig ud fra de andre, som er Mathilde Lauridsen. Den største udfordre er Christine Christoffersen. Hun har dog været præget af skader, og ser derfor svært ud at hun skulle lave overraskelsen. 3. pladsen ser ud til at gå til Pornphilai Christiansen.

DU17

Top 4 består af Magnus Laursen, Jacob Søndergård Jensen, Rasmus Gyde og Kasper Pedersen. Her forventes alle favoritterne videre som vindere af deres puljer. Pulje D kan dog godt blive spændende mellem Kasper og Martin Rask. Hvis alt forløber som forventet lyder semifinalerne Magnus mod Rasmus og Kasper mod Jacob. I den første semifinale må Magnus se som for stærk til at blive truet af Kasper. Den anden semifinale derimod ser meget åben ud. Vi giver dog favorit værdigheden til Jacob da Rasmus har været skadet meget af sæsonen.

Finalen vil dermed stå mellem Magnus og Jacob. SQO.dk spår en klar 3-0 sejr til Magnus.

3.pladsen ser mere åben ud og står mellem Rasmus og Kasper. Vi sætter Rasmus til at være lille favorit til at vinde kampen. Det kommer an på hans form, efter sæsonens mange skader.

PU17

Her er det straks mere åbent hvem der vinder. De to helt store favoritter er Sarah Lauridsen og Caroline Lyng. Det ville være en kæmpe overraskelse hvis de ikke vandt hver deres pulje, og endte op i finalen mod hinanden. De to piger har skiftes til at vinde de sidste mange år. De ligger så tæt at de næsten ikke kan spille andet end 5. Sæt. Sidste år vandt Sarah guldet, selvfølgelig i 5. Sæt. Caroline må derfor være ekstra opsat til at tage titlen i år. Caroline har dog været præget af knæ skader i løbet af sæsonen, og derfor sætter vi Sarah som lille favorit.

3. pladsen ligner en kamp mellem Camilla Kejlberg og Sofie Mygland. Vi spår en sejr til Camilla.

DU15

Her har vi Mikkel Kønigsfeldt og Julius Fuglsang til at kæmpe om guldet. Sidste kamp endte 3-2 til Mikkel i et uhørt tæt opgør. Kampen er derfor helt åben og vi vil lade kampen tale for sig selv da det er helt umuligt at udnævne en vinder på forhånd.

PU15

Her er Ida Schjøtt klar favorit til at tage titlen. Hvis alt går som forventet møder hun Bettina Mortensen i finalen.

I kampen om 3 pladsen forventer vi det bliver Mathilde Laursen mod Anne Sofie Mathiasen. Her har vi Anne som favorit.

DU13

Her havde vi håbet på vi skulle se en rigtig herre fight mellem Martin Tranholm og Marcus Jepsen. Martin har desværre meldt fra med en skade, hvilket gør Marcus til favorit i weekenden.

PU13

Er åben mellem Sabine Petersen og Klara Møller.

Sabine har spillet u15 hele året, så de har ikke mødt hinanden, men har begge været fuldstændig suveræne. Vi har Sabine som lille favorit.

DU11

Her har vi en åben kamp mellem William Tranholm og Jakob Madsen. Jakob har fordelen af at være på hjemmebane, men vi vil stadig sætte William som lille favorit.

PU11

Kun tre piger stiller til start, og er derfor alle sikret at tage hjem med en medalje. De spiller i en pulje alle mod alle. Laura Lauridsen er favorit til at tageden sjoveste af de tre medaljer.