Squash Online

Junior DM står for døren

May 26, 2016Elias Coyle

Nu er turneringen kommet som alle juniorer har ventet på, nemlig Danmarksmesterskaberne. I morgen åbner Herlev Hjorten dørene op til dette års Junior DM. Denne gang med en del flere deltagere.

DU13: I denne række spår SQO.dk ærkerivalerne Joakim Jepsen fra Birkerød og William Tranholm fra Skovbakken til at stå i en finale. Det er helt uklart at forudse, hvem der tager titlen som den nye danmarksmester; om det bliver Joakim eller William vil tiden vise. Den sidste podieplads vil der også i den grad blive kæmpet om, men et godt bud på hvem der tager den sidste plads kunne være Lukas Andersen fra Birkerød.

PU15: I denne række bliver den nye danmarksmester enten Sabine Petersen eller Klara Møller fra Thy, det er nærmest 100% sikkert. Hvem der vinder titlen er svært at forudse, da Klara og Sabine slår hinanden på kryds og tværs til de forskellige turneringer. Den sidste plads på podiet bliver formodentlig taget af enten Rosemarie Coyle, Signe Skelkjær eller Louise Pedersen. Signe er dog nok den største favorit til at tage tredje pladsen, men intet er sikkert. Én ting er dog sikkert, der vil blive kæmpet om alle placeringer.

Du15: I denne gruppe er Marcus Jepsen storfavorit til at vinde guldet og titlen som danmarksmester. I finalen står Marcus formodentlig mod klubkammeraten fra Birkerød Nicholas Billcliff. Den sidste spiller på podiet i denne række bliver nok enten Victor Ahlberg fra Birkerød eller Oliver Nielsen fra Esbjerg.

Du17: De to rivaler Julius Fuglsang og Mikkel Køningsfeldt ses begge som de to mulige finalister i denne række; spillerne skiftes til at slå hinanden, men hvem der vinder denne gang er svært at forudse. Der er ingen tvivl om, at denne kamp er den vigtigste for begge spillere, men hvem der vinder vil tiden vise. Favoritten til at tage bronzemedaljen er Sebastian Pedersen fra Herlev.

Du19: I denne række ses Magnus Laursen som en kæmpe favorit til at tage gulvet. Hvem Magnus står i en finale mod, og hvem der tager den sidste podieplads er svært at forudse, men nogle gode bud kunne være Kasper Pedersen og Jacob Søndergård.

Hvis du gerne vil se de danske juniorer præstere deres bedste, for at være med i kampene om guldet til den vigtigste turnering i sæsonen, så skal du komme til Herlev Hjorten i denne weekend. Du kan også følge med i resultaterne her.