Squash Online

Jesper Ratzer verdensmester i racketlon!

November 26, 2013Tobias Pørtner

Herlev-spilleren Jesper Ratzer, der indtil videre har gjort rent bord på de lavere singler i dette års Elitedivision, vandt i søndags verdensmesterskabet i racketlon. Turneringen blev afholdt i Zürich, og i finalen besejrede Ratzer sin danske træningskammerat Kasper Jønsson i en dramatisk kamp.

På sin vej til titlen spillede Ratzer sig nemt i semifinalen, hvor han stod over for vinderen fra 2011, Calum Reid fra Skotland. I 2011 besejrede skotten netop Ratzer i finalen, og de to spillede igen et helt lige opgør, der blot blev afgjort med to points fordel for Ratzer.

I finalen besejrede Jesper, som skrevet ovenfor, danske Kasper Jønsson, hvilket altså betød at der var dobbelt dansk triumf i herrerækken. Kampen var tæt hele vejen, men da Ratzer tog sejren i squash, lignede han en vinder. Trods krampe formåede han at lukke finalen til egen fordel og kunne udmattet lade sig falde til gulvet.

Senere i dag kan du læse Jesper Ratzers egen beretning fra VM, når han igen blogger på SQO.dk

Om racketlon: I racketlon konkurerer man i bordtennis, badminton, squash og tennis, hvor man spiller til 21 i hver sportsgren. Den spiller der sammenlagt har vundet flest point vinder racketlon-kampen.