Squash Online

Herlevs drenge til Europa Cup i Italien (blog)

September 18, 2013Tobias Pørtner

I forbindelse med Herlevs herrerholds deltagelse ved Europa Cup i Italien, blogger holdets nuværende 2. single fra Elitedivisionen Rasmus J. Petersen hjem fra turneringen her på SQO.dk. Læs om drengenes 1. dag og de to første kampe:

“Efter en lang tur til det italienske, med et flystop og en halvlang køretur, ankom vi til hotellet kl 01:30. Vores første kamp blev spillet allerede næste morgen kl 10:30, og var mod Irland. Desværre for os, har Grauballe fået en smule problemer med knæet, så vi bliver nødt til at spare ham så meget som muligt. Vi kommer derfor til at stille en del svagere op, end vi havde håbet. Her har vi så Theis Houlberg, vores unge håb fra herlev med til at udkæmpe 4. singlens kampe. Holdets opstilling er (Caspar Grauballe), Thomas Pilak, Lau Kiehn, Rasmus Petersen og Theis Houlberg. Vores pulje hedder: Frankrig(2), Irland(7) Danmark(10) Ukraine(13).

Første kamp var mod Irland hvor Pilak var første mand på banen. Han leverede en god performance, ved at slå den tidligere top 10 spiller, Derek Ryan 3-2 i sæt. Efter første kamps succes gik det desværre stødt ned ad bakke. Både Houlberg, Kiehn og jeg tabte 0-3 - dog efter velspillede kampe. Dette var et ærgerligt nederlag, da vores to hold var forholdsvist lige styrkemæssigt.

Vi var allerede på igen kl 15:00, og denne gang var det mod det franske stjernehold Mulhouse. Her blev Pilak udfordret af James Willstrop. Dette var, trods Willstrops ekstreme overlegenhed, en seværdig kamp med gode dueller, og nogle fantastiske drop shots… dog flest fra Willstrop ketcher :-). Kiehn gav det franske holds 3. single Joan Lezauds kamp til stregen. Han vandt første sæt i tie-break, men tabte desværre det næste ligeså. herefter gik lidt af energien hos Kiehn, og han tabte 3-1. Næste var Houlberg der spillede mod Rudi Rohrmüller - en gammel kending som grauballe har haft nogle drabelige kampe med tilbage i juniortiden. Han var dog for stor en mundfuld for Houlberg, selvom han gav det en mandeindsats. Sidst spillede jeg selv mod den tidligere squashstjerne Simon Parke, der efterhånden er en gammel ræv, men det kunne man ikke mærke på ham. Første sæt tabte jeg med mindst mulig margin, efter nogle tætte og lange dueller. Herefter er han ovenpå og lukker kampen 3-0.

Vi tog en smule let på denne holdkamp da den ville være noget nær umulig at vinde, også fordi at vi skal spille mod lavere seedede Ukraine i morgen kl 12:30. Vi sidder nu og slapper af og diskuterer kampen i morgen, som er meget vigtigt for at opnå en fornuftig placering. Vi har holdt øje med dem tidligere da de spillede, og de ser faktisk ret gode ud. Vi håber på at Grauballes knæ fungerer i morgen, så vi kan stille stærkest op og forhåbentligt slå Ukraine!”

Rasmus Petersen