Squash Online

Herlev klar til plate-finalen ved Europa Cup

September 20, 2013Tobias Pørtner

Herlevs drenge er efter sejr over de skotske repræsentanter klar til morgendagens plate-finale. Læs Rasmus J. Petersens betragtninger på dagens sidste kamp her:

“I dagens andet opgør mødte vi et motiveret, men træt skotsk hold. Pilak lagde ud med at tabe tæt 2-3 i sæt, jeg følger op med en 3-2 sejr på banen ved siden af. Så var det op til Houlberg og Kiehn at give os muligheden, for at spille om platen i morgen. Kiehn oplevede ikke problemer med hans trætte balle, og vinder flot 3-0 mod en tyndslidt skotte. Samtidig var Houlberg gået all-in på banen ved siden af, og efter han kom foran i sæt, havde vi vundet kampen. Wuuh.

Så i morgen spiller vi om 9-10 pladsen, og håber på at kunne vinde platen mod Ungarn! Her er vi nødsaget til at stille op med Caspas en Grauballe, hvilket er hans online alias. Houlberg er nødsaget til at tage hjem i morgen tidlig, så Grauballe må tage kampen op selvom hans form ikke er helt på plads, kun strand formen, men det hjælper jo ikke noget. Vi spiller mod Ungarn kl 12:00 i morgen!”

Rasmus J. Petersen