Squash Online

Herlev: Guldet er det eneste der tæller for os

September 10, 2013Tobias Pørtner

De har efterhånden udviklet sig til at være den evige sølvvinder i den danske Elitedivision, men flere ærgerlige finalenederlag til trods, tror Herlev/Hjorten stadig på at guldet nok skal komme til Skinderskovhallen. Igen i år ligner de førsteudfordreren til Birkerøds forsvarende mestre hos herrerne, mens kvinderne går en noget mere ydmyg sæson i møde, grundet en længere skadespause til landsholdsspilleren Bine Lind.

Cheftræner Thomas Pilak giver i denne artikel et indblik i sjællændernes tanker om Elitedivisionen 2013/2014:

Hvilken trup har I til denne sæson og hvilke tilgange/afgange har I haft?

Herrene: Vores hold består som i de sidste mange sæsoner af Caspar Grauballe, Rasmus Jessen, Lau Kiehn og Thomas Pilak.

Damerne: Hos damerne har en skade hos Bine desværre gjort at hun formodentlig er ude hele sæsonen. Derfor er vi noget svækkede på damesiden, som vil bestå af Julie Dorn, Mette Kohl, Tanya Stenz, Rikke Holm, Karina Pilak og Malene Christensen. Da de sidste fire ligger utroligt tæt, så dagsformen vil afgøre hvordan opstillingen vil se ud fra gang til gang.

Hvordan ser målsætningen ud for jeres hold i denne sæson?

Herrene: Vores målsætning er som de sidste mange af at gå efter guldet. Det er som sidste år det eneste der tæller for os. Med sølv de tre foregående år og bronze året før, er det på tide vi tager et skridt op.

Damerne: Der er målet som minimum at nå slutspillet og gerne også en finaleplads. Men det bliver en svær sæson for vores damer.

Hvem ser I som favoritter i denne sæson?

Herrene: Birkerød må nok tage favoritrollen til sig qua deres indkøb af Kristian Frost, at Mikkel Pedersen er kommet tilbage til dem og deres gode bredde med stærke spillere alle pladserne når de stiller stærkest op.

Er der et hold som I tænker at vi skal holde særligt øje med i år? Hvorfor?

Herrene: Jeg tror man skal holde øje med både Kolding og Skovbakken. Kolding har to unge spillere på holdet som i år skal vise at de kan spille op med de bedste i Elitedivisionen og med deres tilgang af Rasmus M. Nielsen er de klart blevet styrket. Skovbakken har et ungt talentfuldt hold der nok skal udvikle sig over hele sæsonen, og det bliver spændende at se om de kan bide skeer med de stærkeste hold.