Squash Online

Hansen tilbage ved pyramiderne

July 02, 2011Kristian Frost

Danmarks bedste kvindelige squashspiller, Line Hansen, er i disse dage i Paris, hvor hun deltager i en WISPA-turnering på 26.000$. Hansen er rangeret som nummer 28 i verden og danskeren var derfor direkte i hovedrunden.

I første runde havde danske Hansen trukket en kvalifikationsspiller. Efter kvalifikationen var overstået og lodtrækningen var foretaget stod Hansen overfor Coline Aumard fra Frankrig. Aumard rangeret som nummer 66 i verden gav danskeren kamp til stregen. Hansen bragte sig foran 1/0 i sæt, men måtte sig de næste to sæt gå til franskmandens fordel efter at have tabt tredje sæt i en tiebreak. Hansen svarede dog igen og sikrede sig fjerde sæt 11/9 og femte sæt 11/5. Kampen varede imponerende 74 minutter.

Hansen stod nu overfor Europas bedste kvindelige spiller Natalie Grinham fra Holland. Grinham der tidligere har rangeret som den anden bedste spiller i verden viste sig at være en for stor mundfuld for danskeren. Alle sæt var dog tætte, men danskeren formåede ikke at skabe et afgørende hul i nogle af sættene og kampen blev tabt 11/9 11/7 11/8 på 30 minutter. Hansen udtaler efterfølgende at det var en velspillet kamp og hun virkelig nød det. Natalie spillede bedre end mig og fortjente derfor også sejren.