Squash Online

Hansen leverer på den amerikanske tour

October 08, 2015Kristian Frost

Line Hansen har i den seneste tid været i USA for at deltage ved flere PSA-turneringer (tidligere WSA). Først deltog hun ved NetSuite Open i San Francisco og senere i Carol Weymuller Open i New York. I dag spiller hun så første runde i kvalifikationen ved US Open.

Hansen fik en flot start på den amerikanske tour, da hun spillede sig i semifinalen i NetSuite Open. Danskeren var seedet 7 i turneringen, men Hansen leverede en toppræstation, hvor hun i første runde klarede sig forbi pakistanske Maria Toorpakay efter noget af et drama. Hansen bragte sig foran 2-1, men måtte ud i fem sæt for at afgøre kampen til sin fordel.

I kvartfinalen ventede Olivia Blatchford fra USA. Der var ingen slinger i valsen for Hansen, som uden de store problemer spillede sig i semifinalen. Det blev dog endestationen for den danske squashdronning, som tabte 3-1 til amerikanske Amanda Sobhy. Sobhy endte som vinder af turneringen, så Hansens resultat er mere end godkendt.

Efter sin tur til San Francisco tog Hansen til New York for at deltage i Carol Weymuller Open. Denne turnering er kendt for altid at have et enormt stærkt felt og dette års udgave var ingen undtagelse. Hansen måtte derfor forsøge at spille sig igennem kvalifikationen.

I første kvalkamp stod danskeren endnu en gang overfor Blatchford. Denne gang udviklede kampen sig dog til noget af et drama, hvor Hansen kun lige fik den lukket 14-12 i femte sæt.

I kvalfinalen ventede egyptiske Kanzy El Defrawy, som på dagen leverede en stor indsats. Hansen tabte 3-1 og formåede derfor ikke at kvalificere sig til hovedturneringen.

Den amerikanske tour er dog langt fra slut for Hansen, da hun i dag spiller første runde ved US Open. Hansen er topseedet i kvalifikationen, men der venter en uhyggeligt modstander i anden runde, hvor Joelle King fra New Zealand, med stor sandsynlighed, venter.

Følg kvalifikationen til US Open US Open Kval.