Squash Online

Hansen besejret i Østen

September 02, 2012Kristian Frost

Line Hansen spillede i denne uge WSA-turnering i Hong Kong, hvor danskeren var seedet som nummer 3 i hovedturneringen i en $15.000. Hansen spillede sig uden de store problemer i finalen, hvor det blev til et nederlag på 3-0 til verdens nummer 17, Donna Urquhart.

På sin vej til finalen mødte den danske squashdarling henholdsvis Carmen Lee og Lee Ka-Yi begge fra Hong Kong. Begge asiater blev besejret forholdsvist nemt 3-0, hvilket gjorde, at Hansen havde tanken fuld af energi, da hun gik ind til sin semifinale imod skotske Lisa Aitken. Skotten havde leveret et brag af et resultat, da hun i sin kvartfinale besejrede Joey Chan fra Hong Kong i fire sæt. Hansen var dermed kæmpe favorit i semifinalen, og hun formåede også at holde nerverne i ro. Kampen blev vundet uden de store problemer og Hansen var klar til finalen.

I finalen ventede den førsteseedede Urquhart fra Australien. På forhånd var danskeren på ingen uden chancer imod Urquhart, men australieren beviste, hvorfor hun ligger top 20 i verden og slog Hansen med cifrene 11-6, 11-8, 11-6.