Squash Online

Grauballe på toppen ved Helsinge Grand Prix

March 14, 2015Rasmus Jessen

Sæsones sidste Grand Prix turnering inden DM er netop afsluttet. Caspar Grauballe beviste i dag, at hans topniveau ikke kun tilhører fordumstid, da han slog Rasmus Møller 3-1 i sæt i Herre Mester finalen. Caspar havde tidligere på dagen spillet forrygende mod Morten Wiegandt, som han også besejrede 3-1. Møller gav tidligere en endefuld til Rasmus Jessen, som intet kunne stille op mod Sønderborgenseren. Finalen var utrolig tæt, men Caspars aggressive spillestil var på dagen for effektivt mod Møller. Sally Skaarenborg endte endnu engang højest på skamlen, da hun slog en utrolig velspillende Cecilie Mayer, som pressede Sally ud i fire sæt. Herre A blev vundet af Martin Laursen, som endelig ser ud til at være tilbage efter en række skader, der har tilbageholdt koldingenseren. I kampen om tredjepladsen i Herre M udspillede der sig et drama mellem Rasmus Jessen og Morten Wiegandt. Jessen kom foran 2-0 i sæt, men Morten holdt ved hele vejen, og selvom Jessen havde hele tre matchbolde i femte sæt, kæmpede Morten lige indtil han fik sejret i hus.

Finale resultater

HM: Caspar Grauballe vs. Rasmus Møller // 8-11 - 11-9 - 11-6 - 11-7

DM: Sally Skaarenborg vs. Cecelie Mayer // 11-7 - 8-11 - 11-3 - 11-7

HA: Martin Laursen vs. Kresten Hougaard // 11-1 - 11-5 - 11-4

3/4 plads resultater

HM: Morten Wiegandt vs. Rasmus Jessen // 8-11 - 8-11 - 12-10 - 11-7 - 13-11

DM: Caroline Lyng vs. Sissel Trap // (Sissel måtte trække sig med en fiberskade)

HA: Kasper Jønsson vs. Michael Hansen // 11-4 - 11-1 - 11-1

I Herre Mester udspillede der sig endnu et Herlev opgør. Lau Kiehn og Thomas Pilak mødtes i kampen om femte pladsen, og dette blev en spænende omgang squash, hvor Lau kunne løbe med sejren, efter at have lukket femte sæt med 11-9. Tidligere på dagen havde Pilak overlevet sin kamp mod den fremstormende racketlonkomet, efter Jesper Ratzer havde haft matchbolde i fjerde sæt. Ratzer udviste et bemærkelsesværdigt højt niveau denne weekend, efter hans flotte præstationer mod Jessen og Pilak i ringen.

Jan Skat Borgen leverede endnu en hæderlig turnering i Helsinge. Vi har vidnet til fantastisk squash hele weekenden, og det er tydeligt at se spillerne er ved at ramme topformen. Vi går en spænende tid i møde, for squashkalenderen er tæt pakket det næste stykke tid. Næste weekend byder allerede på topsquash igen. Sæsonens sidste holdrunde finder sted i Kolding, hvor vi endeligt finder ud af hvem der avancerer til slutspillet. Husk at følg med her på siden, hvor vi løbende vil opdatere dig med resultater.