Squash Online

French Junior Open - søndag

February 20, 2011Martin Laursen

French Junior Opens sidste dag bød på hele 5 femsættere ud af 11 mulige for de danske spillere. Desværre gik kun én af disse til dansk side.

Christian Steffensen lagde ud mod franske Vincent Fournier. Birkerød-spilleren vandt et komfortabelt første sæt, men herefter begyndte modstanderen at føle sig mere tilpas på den hurtige bane, og Christian begyndte at gå efter halvumulige chancer. Ved 1-2 i sæt fik Christian bedre styr på sit grundspil og tvang kampen ud i et tæt 5. sæt, der desværre gik til modstanderen med 9-11.

Thomas Laursen spillede mod Tiago Goriely fra Belgien. Thomas virkede lidt modløs i de første 2 sæt, men efter en lang diskussion med dommeren som belgieren “vandt”, begyndte Thomas at tænke og spille mere aggressivt. Endnu en kamp skulle afgøres i et 5. sæt, og endnu engang blev det danskeren, som stod tilbage med et nederlag, idet Thomas tabte 10-12.

Samtidig med Thomas spillede Emil Grooss Jeppesen mod engelske Alex Noakes. De 4 første sæt blev spillet på et højt niveau og blev fordelt lige til de to spillere. I 5. sæt var begge spillere dog trætte, og Noakes fik sat ind med nogle gode angrebsdrops, som Emil ikke kunne hamle op med. Det blev til et nederlag på 4-11.

Nanna Frederiksen stod for det 4. ærgerlige nederlag i 5 sæt. Hun udkæmpede en lang kamp mod Denisa Peleskova fra Tjekkiet. Desværre blev det endnu engang til et dansk nederlag med mindst mulig margin: 9-11 i 5. sæt.

Martin Laursen spillede danskernes sidste 5-sæt-kamp mod den engelske “shot-maker” Sam Burton. Det blev til en rigtig lang kamp, hvor hele 3 sæt blev afgjort i tiebreak. Martin fik presset sin modstander godt rundt ved hjælp af nogle gode boasts, men kæmpede selv med englænderens gode lops. Det hele endte dog med en sejr til Martin på 14-12 i 5. sæt.

Danskernes placeringer:

PU13

Sarah Lauridsen: 6 ud af 17

Caroline Christiansen: 8 ud af 17

PU15

Mathilde Lauridsen: 7 ud af 24

Christine Christoffersen: 12 ud af 24

DU15

Jens-Christian Wegeberg: 11 ud af 44

Marcus Pedersbæk: 14 ud af 44

DU17

Thomas Laursen: 14 ud af 60

Emil Grooss Jeppesen: 18 ud af 60

Christian Steffensen: 26 ud af 60

PU19

Nanna Frederiksen: 16 ud af 29

DU19

Martin Laursen: 29 ud af 43

Resultater og information:

http://www.frenchjunioropen.com/GB/index.htm