Squash Online

Formidable danskere sluttede som 13er til VM

August 27, 2011Tobias Pørtner

Med en samlet sejr på 2-1 over Sydafrika i dagens kamp sikrede de danske drenge det bedste danske squashresultat på herresiden nogensinde. Helt uden dramatik var det dog ikke, da Kristian Frost bl.a. skulle overleve hele 6 matchbolde, inden han kunne hive en vital sejr hjem mod Shaun Le Raux.

Første mand på banen idag var netop Kristian Frost, der kronede sit utrolige VM med en sejr i fem sæt over Shaun Le Raux. Det krævede dog som sagt en stor mental indsats, da han skulle overleve hele 6 matchbolde imod sig i kampens 4. sæt, men til sidst var Frost altså den stærkeste.
Dermed har Frost om nogen gjort opmærksom på sig selv og er uden sammenligning den spiller ved turneringen, der har formået at hæve sit niveau mest med sejre over spillere omkring verdens top20 som bevis på dette.

I holdkampens anden kamp måtte en ødelagt Morten W. Sørensen give fortabt mod veteranen Rodney Durbach, der trods sin høje alder har bevist, at han stadig holder højt niveau. Mortens nederlag på 0-3 i sæt betød, at afgørelsen var i Rasmus M. Nielsens hænder i hans kamp mod Clinton Leeuw.

Tidligere i turneringen har Rasmus haft problemer med at lukke kampene, men i dag var der ingen slinger i valsen, da han med en 3-1-sejr sikrede Danmark endnu en flot sejr og et samlet resultat som verdens 13. bedste squashnation på herresiden.

I de kommende dage vil vi forsøge at få fat i nogle af de danske spillere og høre deres reaktion på det historisk flotte VM.

Stort til lykke til det danske hold skal det lyde fra SQO.dk