Squash Online

Forbundet lander historisk sponsoraftale

April 23, 2016Rasmus Jessen

Dansk Squash Forbund har for nyligt indgået en ny sponsoraftale med det spanske sportsmærke Joma. Tidligere havde forbundet et delvist sponsorat fra Dunlop, men det er nu skiftet ud med en fuldt sponsorat fra Joma.

Kontrakten med Joma strækker sig over en 4-årig periode, og den udmærker sig ved, at forbundet ikke har udsigt til økonomiske konsekvenser i forbindelse med aftalen.

Joma skal primært levere tøj til landsholdet, og det bliver i større partier end hvad tidligere sponsorer har leveret. Tøjet vil også fremover blive brugt til, at spillerne kan træne i det under træningssamlinger, for at promovere landsholdene og Joma.

Joma er et kvalitets sportsmærke, som bl.a. har tøj og tilbehør til håndbold, tennis, basketball, cykling og fodbold.

Rasmus Tander, sportskoordinator i Dansk Squash Forbund, er meget positiv omkring det nye sponsorat. Han mener, at aftalen vil have en positiv afsmitning på DSqF’s økonomi fremover. Det vil nemlig skabe mere luft i budgettet.

”Jeg håber, at Dansk Squash Forbund kan vise Joma tøjet frem på fineste vis ved de kommende europamesterskaber for hold, hvor vi håber, at vores herrer kan komme tilbage i det fineste selskab, mens der er gode chancer for metal til de danske damer.” - Rasmus Tander.