Squash Online

Flyttedag i toppen af Elitedivisionen: Kristian Frost og Rasmus M. Nielsen skifter klub

July 04, 2013Tobias Pørtner

To markante klubskifte ser ud til at være en realitet i den danske Elitedivision, når Kristian Frost og Rasmus M. Nielsen efter alt at dømme skifter klub i løbet af de kommende dage.

Rasmus M. Nielsen blev for få måneder siden dansk mester med sit hold Birkerød, men da Nielsen har fået job i Sønderborg, har han valgt at flytte tilbage til Als, hvor han også oprindeligt har fået sin squashopdragelse. Det bliver dog ikke barndomsklubben Sønderborg, der skal nyde godt af Nielsens til tider ekstravagante spil, men derimod Kolding KFUM Squash. Her glider han direkte ind som 1. single på et hold, der med al sandsynlighed kommer til at bestå af Nielsen, Francesco Busi, samt brødrene Martin og Thomas Laursen.

Nielsens skifte væk fra Birkerød har efterladt en fri plads hos den ambitiøse sjællandske klub, der ikke var langsomme til at handle. København SKs 1. single gennem tre år, Kristian Frost, er med al sandsynlighed blevet hentet til klubben. På KSKs hjemmeside står der således, at “**Kristian Frost og KSK har valgt ikke at forlænge samarbejdet. Kontrakten skulle efter den forgangne sæson genforhandles, men parterne har ikke kunnet nå til enighed om en fornyelse”, samt at “**Kristian i umiddelbar forlængelse heraf har bedt om at få sit klubtilhørsforhold flyttet til Birkerød”.

De to klubskifter får markant indflydelse på styrkerforholdet I den danske Elitedivision, da Kolding forstærkes markant, mens KSK må forventes at blive svækket. Det vides dog ikke, om KSK vil gå ud og hente en fuldgod erstatning for Frost. Hos Birkerød ligner det status quo, men spørgsmålet er, om klubbens to unge talenter (Christian Steffensen og Emil Vogt) ikke snart vil blive tildelt en mere stabil plads på klubbens holdkort.

Af de knap så bemærkelsesværdige klubskifter kan nævnes, at Skovbakken fra næste sæson har hentet talentet Sebastian Korsgaard i Sport92.

Du kan læse KSK pressemeddelelse om bruddet med Kristian Frost her: http://www.ksknet.dk/side/content.php?id=4231&sektion=Opslag