Squash Online

Få deltagere ved Junior Grand Prix i Skovbakken

December 03, 2015Elias Coyle

Trods få deltagere tager de danske juniorer, til Aarhus for spille Junior Grand Prix. Denne gang er der blevet lavet nogle ændringer i de forskellige grupper, da der ikke er mange deltagere.

Pigerne fra grupperne u-11 og u-13, stiller op i Du11. I denne gruppe spår SQO.dk en førsteplads til hjemmebanespilleren Malthe Nørtoft, efterfulgt af Mikkel Jensen. Hvem der tager de sidste podiepladser er svært at sige, da der er mange nye spillere med.

U-15 pigerne har fået lov at deltage hos drengene i u-13. Denne gruppe skal nok byde på en masse spændende kampe. SQO.dk spår dog en finale mellem den unge u-11 spiller Joakim Jepsen, og pige-favoritten Laura Lauridsen.

Du-15: I denne række har den dygtige u-15 pige Klara Møller fået lov at deltage hos drengene. Det bliver på ingen måde et problem for Klara, som sagtens kan følge med hos drengene. SQO.dk spår en førsteplads til hjemmebanespilleren Tobias Weel, men hvem Tobias står overfor i en finale er et godt spørgsmål - sandsynligvis enten Marcus Jepsen eller Klara. Måske kan de to underdogs Elias Coyle og Nicholas Billcliff fra Birkerød, sætte top-spillerne under pres?

Du17-19: Sara Lauridsen fra Thy stiller i denne turnering op hos drengene. SQO.dk forudser en sikker førsteplads til hjemmebanespilleren Magnus Laursen, som nok ikke får nogle problemer til denne turnering. Der bliver drama om de sidste pladser på podiet, mellem Mikkel Køningsfeldt, Julius Fuglsang og Sara.

Hvis du gerne vil se livesquash, så foregår det på Skovbakkens squashbaner. Hvis du bare gerne vil følge med i resultaterne kan du gøre det ved at trykke her.