Squash Online

EM: Herrene vandt og spillede uafgjort

April 27, 2011Benjamin Dornfeldt

Første dag i ilden for de danske herre, er netop overstået. I første kamp mødt det danske hold Østrig i en kamp der bare skulle vindes. Danmark stillede her op med Kristian Frost, Rasmus Nielsen, Caspar Grauballe og Michael Frilund. Der var da heller ingen slinger i valsen og kun Kristian Frost måtte ud i en længere kamp end de andre, da denne ende 11/8 i Frost’ favør. En 4-0 sejr og et godt udgangspunkt til aftenens kamp mod Irland.

Kampen mod Irland blev anderledes tæt. De to første i kamp var Kristian Frost, der mødte Arthur Gaskin og Michael Frilund, der mødte Graeme Stewart. Kristian Frost kom ud i en meget tæt kamp, hvor han vandt første sæt, tabte de to næste og dernæst vandt de to efterfølgende. Frost vandt sidste sæt 11/2, da hans modstander øjensynligt fik, endnu, en advarsel for brok og dermed tabte sættet.

Omvendt fra Frost’ kamp tabte Michael Frilund første sæt ret overbevisende. Herefter skiftedes de to til at tage et hver, hvor Michael Frilund, efter en langt kamp kunne vinde sidste sæt 11-6. Dermed 2-0 i sæt og et rigtig godt udgangspunkt for de danske herre.

I kampene efter mødte Morten W. Sørensen Steve Richardson og Rasmus Nielsen mødte Irlands anden single, Derek Ryan. Begge danskere så ikke ud til at have meget at komme efter og de tabte da også deres kampe 3-0.

Dermed ender Irland på første pladsen i pujlen á point med Danmark og kun med 3 vundne sæt mere en danskerne.