Squash Online

EM for hold i Polen: To sejre og et nederlag på førstedagen

May 04, 2016Rasmus Jessen

Europamesterskaberne for hold er netop startet i dag. Det hele foregår i Warszawa i det squashelskende land Polen. Herrerne kommer godt fra start mens damerne lider ærgerligt nederlag.

Herrelandsholdet startede godt ud i dag, da de slog ungarn med 4-0 i kampe. Der blev kun givet et enkelt sæt væk, og derved starter herrerne solidt ud. I morgen spiller de deres anden kamp, og det er imod værterne fra Polen. Danskerne er storfavoritter i dette match-up og du kan se hele seancen fra kl 10.00 i morgen tidlig via dette link. Kampen starter kl 10.00 og spilles på bane 7 og 8.

Damelandsholdet startede godt men sluttede mindre godt på førstedagen. i første kamp mødte de det irske landshold, som stillede op uden deres to bedste spillere. Det førte til en sikker 3-0 sejr til de danske damer. Om eftermiddagen skulle de så op mod Holland, og den kamp var kategoriseret som nøglekampen. Hvis der skulle hives bronzemedaljer hjem igen i år, så skulle denne kamp vindes. Sally Skaarenborg tabte første kamp 3-0 hvorefter Line skulle på banen. Line mødte Rachael Grinham, som hun til dagligt træner sammen med. Danskeren kom bagud og var faktisk nede med en matchbold i fjerde sæt, men hun formåede at vinde kampen 3-2 alligevel. Mathilde lauridsen skulle derfor spille den afgørende kamp, men desværre kom hun aldrig helt tæt på, da hun tabte 3-0 i sæt. Damernes chance for bronzemedaljer er nu formindsket, men de har stadig en chance som forudsætter at de slår Frankrig, som også har et rigtig stærkt hold.

Hvis du vil læse mere om førstedagen ved hold EM, kan du trykke her.