Squash Online

Danmark desværre ikke blandt de bedste 8 ved EM

May 10, 2014Kasper Pedersen

Så er Danmark færdige med puljespillet ved dette års EM for U17 hold, og måtte tage til takke med en 3. plads ud af 4. Det betyder at Danmark fra i dag af skal spille om placeringerne 9-16. Det er en lille skuffelse, da vi havde håbet på at Danmark kunne gå i top 8, men ser man nøgtern på det, så var de seedet til en 13. plads. Så alt i alt en lidt skuffende præstation, men de holdt deres seedning.

Vi har her i denne artikel kommentarer fra to af spillerne, samt fra træneren Martin Laursen, som er med den ved denne slutrunde.

Caroline siger følgende om holdkampen mod Tyskland:

Vi synes kampen mod Tyskland det var en smadder god kamp. Vi gik på banen med godt humør og en god mavefornemmelse. Vi vidste godt det ville blive en svær kamp men chancerne var der, derfor gjorde det kampen ekstra spændende. Udenfor banen var der også stor kamp mod tyskerne. Der blev råbt og skreget i alle 3 kampe specielt den sidste som var den afgørende. Vi vandt heldigvis 2-1!

Sarah siger så følgende om den sidste kamp, som var den afgørende mod Tyskland:

Jeg var allerede rigtig nervøs inden jeg gik på banen, da jeg vidste det var den afgørende kamp. Jeg skulle lige igang og så begyndte nervøsiteten at forsvinde lidt igen. Det var en super fed kamp at spille. Der var rigtig god opbakning udenfor banen både fra resten af holdet og fra forældre. Jeg kunne mærke på Martin at det var en vigtig kamp og han var også rigtig nervøs. Han var dog gennem hele kampen en super god coach og kom med mange gode råd i pauserne. Så alt i alt var dagen rigtig god!

Sidst men ikke mindst, så siger Martin følgende om hele dagens forløb:

Holdet gjorde det helt fantastisk i går mod Tyskland. Det var en nervepirrende kamp lige til det sidste hvor Magnus og Sarah med super spil fik hevet de to sejre hjem. Vi kunne desværre ikke ride i land på bølgen i dag mod Finland. Vi spillede uden Magnus fordi han ikke ville have en chance mod Miko og samtidig mente vi at Gyde havde en god chance for at slå deres 2’er Mirko. Caroline startede rigtigt godt ud mod deres pige og vandt uden nævneværdigt besvær. Jacob gjorde en god figur mod Miko og spillede sit bedste i turneringen hidtil. Der var dog ikke noget at stille op i sidste ende. Gyde havde dermed alt presset på sine skuldre da han gik ind til den sidste kamp. Desværre kom det aldrig til at køre for danskeren der ellers kæmpede bravt med sig selv til det allersidste. Vi er lidt slukørede for vi følte at vi stod med et ben i top 8. Vi er dog enige om at et 9-tal ligger ret tæt på et 8-tal så vi kæmper hårdt for at komme op i nærheden af dem

Danskerne møder i dag, Lørdag, Slovakiet som er en kamp som skal vindes, hvis vi vil nå vores mål om at blive nummer 9.