Squash Online

Caspar Grauballe melder fra til EM for hold

April 29, 2013Kasper Svith

Caspar Grauballe har mandag meddelt den ærgerlige nyhed, at han ikke deltager til dette års EM for hold. Dette sker grundet en skade, som han fik til medaljeslutspillet i weekenden, hvor han måtte trække sig fra sin sidste kamp mod Morten W. Sørensen. Den unge Herlev/Hjorten spiller har tidligere døjet med mange skader, men at en sådan skade kommer lige nu, kan man kun begræde.

Dermed ser Danmarks chancer for at bevare sig i Europas bedste række for landshold svære ud, når de i morgen, tirsdag, drager af sted for at forsvare de danske farver. De skal derfor kæmpe endnu hårdere end før Grauballes afbud, og det bliver en svær kamp at holde sig i A-gruppen. Man kan dog kun håbe på det bedste for det danske landshold og ønske dem al held og lykke med i bagagen, ligesom man kun kan håbe på, at Grauballe snarest muligt bliver sin skade kvit.

Danmark er i pulje med Frankrig, Spanien og Tyskland ved dette års EM for hold. Turneringen starter onsdag. Følg med på SQO.dk for nærmere dækning af turneringen, når den kommer undervejs.