Squash Online

Bruttotruppen til EM 2015 i Herning er udtaget

December 25, 2014Tobias Pørtner

Europamesterskaberne for hold nærmer sig med hastige skridt. Om få måneder går det løs i Herning, når den midtjyske klub er vært for det første store mesterskab på dansk grund, siden VM for hold i Odense. At Danmark naturligvis også stiller med hold hos både herrerne og damerne er en selvfølge og for et par dage siden meldte Dansk Squashforbund så ud, hvem der stadig kan gøre sig håb om en plads på det endelige hold, da bruttotrupperne blev udtaget.

Hos herrerne består bruttotruppen ikke overraskende af følgende spillere:

Kristian Frost, Morten W. Sørensen, Rasmus M. Nielsen, Caspar Grauballe, Rasmus J. Petersen, Michael Frilund, Lau Kiehn og Thomas Laursen.

Et herrehold består af fire spillere, men det forventes at man på hjemmebane sammensætter en trup suppleret med to reserver, således at det samlede hold består af seks spillere. Hvis de førstnævnte fire spillere holder sig skadesfri vil de være selvskrevne til holdet, mens kampen om de sidste to pladser ser fuldstændig åben ud.

Hos damerne har man valgt en lidt anderledes tilgang til bruttotruppen, da man her har udtaget en endnu større trup, der også består af spillere, som ikke reelt vil være i spil til en plads på holdet:

Line U. Hansen, Sally Skaarenborg, Mathilde Lauridsen, Bine Lind, Cecilie Mayer, Sissel Trap, Sarah Lauridsen, Christine Christoffersen og Caroline Lyng Christiansen.

Et damehold består af tre spillere, men præcis som hos herrerne er det også her en mulighed, at udtage to reserver. Den store trup skal nok mest af alt ses som et skulderklap og signal om, at se længere frem end blot denne slutrunde. At andre spillere end de fem førstnævnte på nogen måde skulle komme i spil til dette års mesterskaber, virker mildt sagt usandsynligt.

Europamesterskaberne bliver afholdt

  1. april - 2. maj 2015 i Herning, hvor de store favoritter hos både damerne og herrerne er England. Det er endnu ikke meldt ud, hvornår der bliver udtaget en endelig trup.