Squash Online

BREAKING NEWS: Dansk squash får ny landstræner

April 01, 2014Kristian Frost

Dansk squash har i længere tid efterlyst en decideret landstræner efter Francesco Busi i 2012 ikke længere ønskede at varetage denne stilling. Der har ligeledes været spekuleret i hvem den næste landstræner ville være og hvilke kvaliteter denne person skulle have. SQO.dk løfter i dag sløret for hvem den nye landstræner er. Anders Søndergaard, formand i Skovbakken, har takket ja til jobbet, og skal varetage stillingen frem til juli 2017. Søndergaard tiltræder allerede stillingen fra 1. maj.

Tom Kjærbye Larsen, formanden i Dansk Squash Forbund, udtaler at “det var oplagt at ansætte Anders Søndergaard som landstræner. Han har en længere periode arbejdet med elitespillerne, hvilket har givet ham et unikt indblik i elitespillernes kvaliteter og hvilke områder de skal arbejde med for at udvikle sig. Derudover føler vi, at det er naturligt at ansætte Anders eftersom han skal være træner ved det kommende Europamesterskab i maj måned”.

Søndergaards første opgave som landstræner, bliver som allerede nævnt, EM for hold, hvilket finder sted i Italien i maj måned. I den forbindelse udtaler Søndergaard at ”[d]et en stor ære at blive indstillet af spillerne og forbundet til at varetage denne rolle og tilmed repræsentere de røde og hvide farver”. Læs hele udtalelsen HER.