Squash Online

BLOG U19-EM: DAG 1

April 14, 2017Kasper Pedersen

Caroline Lyng Christiansen, Mikkel Kønigsfeldt og Kasper Pedersen er i denne uge afsted til U19 EM i Lissabon sammen med leder Christian Steffensen. Turneringen er startet i dag (Torsdag) og slutter på søndag. Spillerne skriver blog fra hver dag, som i kan læse her på SQO.

Her kommer blogindlægget fra torsdag.


Efter en noget turbulent rejse herned onsdag, hvor spillerne ventede i over en time på deres baggage, så var alle danskerne klar til første kamp i dag kl 11.30.

Danmark mødte i første kamp Frankrig, som er seedet to ved turneringen. Vi vidste godt på forhånd, at det ville blive en svær kamp. Mikkel lagde ud mod Frankrigs toptunede 3. single Edwain Clain. Mikkel kæmpede alt hvad han har lært, men desværre var franskmanden lige en smule skarpere. Dernæst skulle Kasper på banen mod den nykårede europamester, Victor Crouin. Kasper fik lammetæsk, men det var også lidt forventet. Han kæmpede dog godt for det og fik en god kamp ud af det. Sidst var det Caroline, som skulle spille mod Frankrigs Maelle Fuhrer. Caro var godt med i hele kampen, men måtte desværre se sig slået tæt 3-0.

Efter en delikat omgang kartoffelmos var danskerne klar til deres anden kamp mod Scotland. Mikkel var først på banen mod en magnificent Scottish guy. Scotteren spillede godt og Mikkel havde ikke sin bedste kamp. Scotteren vandt 3-0. Dernæst skulle Kasper møde another magnificent Scottish guy. Kasper taber 3-1. Caro var sidst på banen og spillede en flot kamp mod den springende Georgia. Desværre tabte Caroline 3-0.

Vi har dermed ikke fået den bedste start på turneringen, men har omvendt også mødt nogle gode modstandere. Vi er 100% klar på at gøre vores bedste for at slå Israel, men det bliver også en udfordrende kamp.

Som bonusinfo har vores spasmager af coach, Christian “mandeflirter” Steffensen, ved denne turnering købt en flot kasket, som skal gives til en af spillerne for dagens bommert. Mikkel fik den ved morgenmaden, for hans flotte optræden i kortspillet “røvhul” om onsdagen. Christian selv fik den dog tilbage ved aftensmaden, da han allerede havde formået at spise sit spisekort væk.

/Caroline, Mikkel og Kasper