Squash Online

BLOG: BJO DAG 1

November 03, 2016Kasper Pedersen

I denne weekend spiller Danmarks bedste juniorer Belgian Junior Open i Bruxelles. Der er hele 12 danskere stillende til start, så vi har en stor trup afsted. Vi har denne gang valgt, at lave dækningen af turneringen lidt anderledes. Spillerne vil i grupper af 2-3 spillere skrive ét blogindlæg om dagen. Her kommer spillernes første beretning om turen til Belgien samt lidt andre lækkerier.


Efter en lang og hård tur mod Belgien, hvor der var gentagne stop så de unge U17-spillere kunne få tømt deres blærere, er vi nu ankommet til hotellet centralt i Bruxelles. Det har været en lang tur, hvor Klara hurtigt opdagede at hun skulle tage midterpladsen, hvorimod de ældre kræfter kunne sidde mere bekvemt på forsædet. Turen har også budt på en yderst delikat frokost på en af Hollands mest populære salatbarer, som så flot reklamerede med en flot, gylden måge på taget. En yderst kulinarisk oplevelse. Lidt ømme i ører og hals efter alt den høje musik, vi har skrålet med på.

I forhold til det vi er kommet for, så har danskerne fået lidt en ærgerlig start med dårlige seedninger. Men vi kommer stærkt igen! Caroline har trukket en stor mand fra Spanien, som stensikkert kunne spise Gyde i én mundfuld. Hun får svært ved bare at være på banen; absolut Danmarks mest ærgerlige lodtrækning. Vi har selv fået nogenlunde lodtrækninger og håber alle på at komme videre fra første runde. Klara møder en vild spanier, Kasper og Tobias møder lokale belgiere. Danmarks største medaljehåb, Sarah Lauridsen, har fået en yderst skarp lodtrækning, så hvis hun lige hiver lidt op i nederdelen, så kunne hun godt komme langt i turneringen.

Fail of the Day: På den delikate salatbar vælger Sarah at glemme hendes bæltetaske med dankort, pas, sygesikring og penge. Hun opdager det først 150 km senere, så derfor var hele Thy/Århus-lejren nødt til at vende om og nuppe 300 km ekstra for at hente Sarahs taske.

Shot of the Day: Tobias har fået et fuldstændig vanvittigt værelse på Holiday Inn, hvor der både er swimmingpool og billard på hotellet.

Spørgsmålene er derfor mange: Kan Caroline overvinde hendes spanske sværvægter? Kan Sarah stå distancen og endnu vigtigere - har hun råd til det? (Læs Fail of the Day)

Få svar på alt dette, mere gossip og gode squashnyheder i morgendagens blogindlæg, som vil blive udformet af 3 nye spillere.

/ Klara, Tobias og Kasper


Spillerne vil hver dag udnævne en “Fail of the Day” samt en “Shot of the Day”.

Resultaterne fra turneringen kan ses HER.