Squash Online

Birkerød favoritter mod Herlev i herrefinalen i Elitedivisionen

April 16, 2016Mads Jepsen

Birkerøds herrer er klar til at forsvare deres mesterskab mod Herlev i dag, som er på hjemmebane på deres glasbane i Skinderskovhallen. Birkerød må tage rollen som favoritter og de evige toere fra Herlev er underdogs. Herlev har brug for en bedre sætscore hvis de skal vinde. SQO.DK tror ikke på Herlev kan vinde 3 kampe og derfor skal Herlevs chancer bestå i at de vinder deres 3. og 4. singler med så stor margin som mulig og helst tage så mange sæt som muligt på 1. og 2. singlen.

Lad os kigge lidt på kampene:

Hos førstesinglen skal Kristian Frost op imod Andrew Whipp. Hvis Andrew går all in og har dagen kan han måske tage 1-2 sæt men sandsynligheden for 3/0 er større end chancen for en 3/1 eller 3/2 sejr. Rasmus Nielsen vandt 3-0 i går så det ligner samme resultat til Frost i dag.

Odds 65/35 til Frost på en sejr.

På 2. singlen er spørgsmålet hvor stor sejren bliver til Joel Makin. SQO.DK tror på en 3/0 sejr til Birkerød her og selvom Lau Kiehn er landsholdsspiller, så er Joels niveau så højt at han ikke smider sæt.

Odds 80/20 på en 3/0 sejr til Joel og Odds 95/5 på en sejr til Joel

3.singlen er en nøglekamp. Rasmus Jessen skal vinde denne kamp for at Herlev skal have en chance for sejr. Opgørene mod Alex plejer at være yderst lige og ganske seværdige. SQO.DK tror på et helt lige opgør, hvor dagen bliver afgørende

Odds 50/50

4.singlen ligner en gentagelse af sidste års opgør mellem Pilak og Steffensen. De sidste 2 opgør er endt 3/2 til Pilak, og det resultat har Herlev ikke råd til. Pilak skal vinde 3/0 for at Herlev kan vinde holdkampen. Det som kan tale for dette er glasbanen, hvor Pilak har en fordel ift Steffensens meget hårde længder og kryds. Pilak lavede en solid og flot kamp mod Andy Lambert i går på betop glasbanen.

Odds 60/40 på sejr til Pilak og Odds 60/40 til Steffensen på han tager mindst eet sæt.

Konklusionen er en kampscore på 3/1 til Birkerød hvis Alex slår Rasmus og en sejr til Birkerød på 2/2 (9/7 i sæt) hvis Rasmus slår Alex. Der er således lagt op til en meget lige kamp og det skal blive spændende at se om Herlev kan bruge hjemmebanen til endelig at vinde guld i stedet for sølv.

Mød op i Skinderskovhallen til dette brag af en kamp og guldfest.