Squash Online

Austrian Junior Open

March 02, 2014Sebastian Korsgaard

Der blev i denne weekend afholdt Austrian Junior Open, hvor Danmark havde to deltagende repræsentanter. Det blev desværre ikke til en podieplads i denne omgang, men de to danskere viste nogle gode takter mod favoritterne.

Det var bl.a. Magnus Laursen fra Skovbakken som stillede op i DU17. Magnus spillede sig komfortabelt videre fra de to første runder, men måtte se sig slået i kvartfinalen mod den 3/4 seedede kroat med 11/9 i femte sæt. Magnus havde i den efterfølgende kamp en walkover, som helst skulle have givet danskeren kræfter til den næste kamp. Sådan gik det dog desværre ikke og Magnus endte derfor på en 6. plads. Vinderen af rækken blev Balázs Farkas fra Ungarn, som gik hele vejen uden at give et eneste sæt væk.

Den anden deltagene dansker var Christine Christoffersen fra Kolding som stillede op i PU19. Christine måtte også se sig slået i en tæt affære i kvartfinalen. Det lykkedes danskeren at tage et sæt fra den 1. seedede fra Østrig, men det var desværre ikke nok. Danskeren vandt den efterfølgende kamp uden sæt tab og vandt kampen om 5. pladsen i fem sæt. Vinderen af rækken blev også her en fra Ungarn - Gabriela Csókási.