Squash Online

Australsk finale- og kvartfinalenederlag til Line Hansen i sæsonstarten

August 07, 2015Tobias Pørtner

Squashsæsonen er så småt ved at gå i gang igen i det ganske land, også for den danske squashdronning Line Hansen, der netop nu turnerer i hendes mands hjemland - Australien. Her har Hansen deltaget i to turneringer, hvor hun i begge tilfælde levede op til sin seedning.

Ved Victorian Open, hvor præmiesummen var på $15k, spillede Line Hansen sig i finalen. Her var Amanda Landers-Murphy fra New Zealand det største bump på finaleruten, da hun pressede danskeren ud i fem sæt.
I finalen ventede 3. seedede Joshana Chinappa fra Indien. Hun gjorde lidt overraskende meget kort proces mod den højereseedede dansker, der måtte spejde langt efter turneringssejren, da finalen blev tabt med 5-11, 4-11, 9-11.

Allerede få dage efter var Line Hansen igen i kamp, da hun i Melbourne også skulle spille Auatralian Open - en noget større turnering med en præmiesum på $27k, hvor Hong Kongs Annie Au (verdens nr. 11) er seedet til finalesejr.

Efter at have vundet 1. runde stod Line igen over for Landers-Murphy fra New Zealand, og igen blev det et rigtigt tæt opgør med dansk sejr til følge.
Desværre for Birkerød-spilleren blev det til en meget ærgerligt nederlag i næste runde til Delia Arnold fra Malaysia. Hansen fik ellers en flyvende start på 1/8-finalen, hvor hun bragte sig foran med 2-0 i sæt, men Arnold åd sig tilbage i kampen og fremtvang et femte sæt. Her fortsatte den bitre udvikling for Line, der måtte se sig slået efter at have tabt afgørende sæt i tiebreak (11-9, 11-7, 4-11, 8-11, 10-12).

Noget af en bitter afslutningen på det australske eventyr indtil videre for den danske 1’er, der dog i begge tilfælde spillede sig til en resultat svarende til sin seedning som hhv. 2 og 5.