Squash Online

Åbent rivekilde ved København Senior Grand Prix

October 07, 2015Tobias Pørtner

46 spillere har meldt deres ankomst ved København Senior Grand Prix, når Danmarks ældste klub gør comeback som turneringsarrangør på nationalt topniveau med en turnering, der ser ud til at blive ualmindelig tæt.

I herrerækken glimrer både Kristian Frost og Rasmus M. Nielsen med deres fravær, hvilket er med til at give os en helt åben række. Spillere som Thomas Laursen, Morten Trap Wiegandt, Rasmus J. Petersen og Lau Kiehn skal nok gøre det hedt for hinanden i weekenden, da de alle vil gå til turneringen med fråde om munden og et berettiget håb om en turneringssejr.

Ved seneste eliterunde viste alle spillerne svingende takter, hvor topniveauet gav gode forhåbninger og bundniveauet panderynker:

  • Thomas Laursen sejrede sikkert i to på papiret svære kampe, men måtte samtidig sidde over i den ene kamp, grundet efterveerne fra en fodskade, der stammer helt tilbage fra sidste års EM i Herning.
  • Morten Trap Wiegandt fik ørerne eftertrykkeligt i maskinen i to af sine kampe, men sluttede alligevel af med at presse Kristian Frost ud i fire sæt, hvilket trods alt gav en smule håb for denne turnering.
  • Lau Kiehn lagde ud med en flot sejr over Birkerøds Alex Christensson, men i næste kamp kom han pludselig i overraskende store problemer mod Kristian de Silva, der bragte sig foran med 2-0 i sæt og i 4. sæt var få bolde fra at levere en gedigen overraskelse. Kiehn klarede dog skærene til sidst.
  • Rasmus J. Petersen fik ikke en ben til jorden mod Joel Makin, men viste derefter godt spil, da han sikkert slog Tobias Pørtner med 3-0.

Som ovenstående gennemgang viser, kan det være svært at pege på en favorit, hvorfor vi ikke vil kaste os ud i et bud. Vi vil dog gerne høre jeres bud i kommentarfeltet.

Hos damerne er Sally Skaarenborg igen kæmpefavorit grundet Line Hansens fravær. Hun vil møde størst modstand fra Sissel Trap og Stephanie Riding, men ingen af disse vil kunne udfordre Skaarenborg på et niveau, der sætter hendes turneringssejr i fare.

Turneringen afvikles fredag-lørdag og SQO.dk er selvfølgelig til stede i hallen, hvor vi bl.a. vil opdatere jer via <span style=“color:

ff6600;“>Snapchat (brugernavn: Squashonline), samt følge op efter de

afsluttende kampe lørdag her på siden.