Squash Online

SQO.dk søger juniorskribenter

August 31, 2013Tobias Pørtner

Kunne du tænke dig at være med til at formidle nyheder om vores fantastiske sport til alle dine kammerater inden for squashverdenen? Er du under 19 år og til stede ved de fleste junior grandprix’er i løbet af et år? Så kunne du måske være SQO.dks nye juniorskribent.

SQO.dk søger nemlig 1-2 nye juniorskribenter, der skal dække de danske JGP’er, samt de største internationale juniorturneringer med dansk deltagelse. Hos SQO.dk vil du blive en del af en gruppe entusiastiske squashfolk, der elsker at formidle vores sport til andre ligesindede. Du vil få råd og vejledning om hvordan man bedst bygger en nyhed op, og vil altid kunne få en hjælpende hånd til udformningen af artikler, emner og fokuspunkter.

Arbejdet for SQO.dk er ulønnet, men vi forkæler vores skribenter med ex sweatshirts, spilletrøjer, headbands og lignende.

Vi forventer at du er pligtopfyldende og detaljeorienteret, samt er forholdsvis velformuleret og stærk i det skrevne danske sprog.

Kunne det at være juniorskribent hos SQO.dk være noget for dig, og ønsker du at give lidt tilbage til den sport vi alle elsker at spille og følge, så kontakt os på: kontakt@SQO.dk