Squash Online

Rasmus M. Nielsen holdt sin seedning i Spanien

January 20, 2013Martin Laursen

Mens det meste af den resterende squashelite kæmpede så sveden sprøjtede ved Skovbakken Challenger i Aarhus, var Danmarksranglistens nuværende 1’er Rasmus M. Nielsen rejst en tur til Catalonien, hvor han spillede Rocafort Open Squash 2013 - en mindre turnering med en præmiesum på 5000 dollars, hvor Nielsen var seedet til en plads i semifinalen.

Rasmus spillede sig uden større problemer igennem de to første runder og levede op til sin favoritrolle, ved at besejre Geoffrey Demont fra Frankrig og Zahed Mohamed fra squashstormagten Egypten med hhv. 3-0 og 3-1.

Hermed var Birkerød-spilleren klar semifinalen mod den 2. seedede tysker Raphael Kandra, og det skulle hurtigt vise sig at blive en træls oplevelse for danskeren, der måtte se drømmen om en plads i finalen slukket efter et nederlag i tre sæt med cifrene 11-13, 7-11, 8-11.

Efter kampen udtalte Rasmus følgende til SQO.dk:

Lidt skuffet over at tabe i semifinalen til Raphael. Jeg spillede en rigtig god kvartfinale, hvor tingene fungerede rigtig godt, men havde flere problemer i semifinalen med at få tingene til at fungere. Raphael spillede godt, og jeg havde svært ved at få lagt det rette tempo. Desværre begyndte jeg også at få smerter fra højre lår halvvejs igennem anden sæt, som desværre kun tog til, så nok lidt for mange kampe denne uge med svensk og dansk liga inden denne turnering. Men han var bedre på dagen så fortjent sejr til Raphael

Grundet sit valg om at deltage ved denne PSA-turnering fremfor Skovbakken Challenger, må Rasmus M. Nielsen udover et nederlag i semifinalen også afgive

  1. pladsen på Danmarksranglisten til Kristian Frost, da denne via sin sejr i Aarhus har optjent et bonusryk, og dermed springer helt til top igen.