Squash Online

Kolding vinder første kamp i elitedivisionen

October 25, 2013Martin Laursen

Det blev endelig til en sejr i herrernes elitedivision, da Kolding tog imod OSMK på hjemmebanen i KFUM-hallerne. Det blev en 5-3 sejr til Kolding, som manglede 1.-single Rasmus Nielsen, mens OSMK var uden Michael Hansen.

Francesco Busi var dagens spiller for Kolding, da han slog Mads Korsbjerg 3-0 i sin første kamp - relativt problemfrit når man tager deres tidligere meget tætte kampe i betragtning. I sin anden kamp slog han Danny Knudsen i 3 sæt, godt hjulpet på vej af Knudsens 5-sætter mod Koldings næstbedste italiener Paolo Allevato, som endte 12/10 i afgørende sæt til Odenses fordel. Efter den omgang havde Allevato ikke noget at stille op imod rutinerede Mads, som stille og roligt kørte sejren i hjem, i andet kryds.

På de nederste singler startede Martin Laursen godt ud med en hurtig sejr i første sæt mod Mikkel Korsbjerg, som aldrig rigtig kom i gang fra start. Det ændrede sig dog lige så stille, og efterhånden som fynboen fik overtaget i kampen, var Martin ikke rigtig tæt på bortset fra et tæt 4. sæt, som gik til Mikkel med 11/9. Det var en formsag for Thomas Laursen at slå Kim Poulsen i 3 sæt.

Stillingen var altså 3-3, før de sidste to kampe skulle spilles. Thomas fik ret hurtigt overstået en sejr mod Mikkel. Kolding-spilleren holdt hovedet koldt, mens Mikkel ikke rigtigt kunne levere mere løbearbejde den aften. Martin var også på cruise control i 1. sæt mod Kim og vandt med 11/0. Til den ældste Laursen-brors overraskelse leverede Kim dog et rigtigt godt comeback efter at have været langt bagud i 2. sæt og tog det med 11/9. Herfra kom Martin dog ovenpå i kampen igen og lukkede sikkert holdkampen med 5-3 til Kolding.