Squash Online

Herlev trynede OSMK

March 21, 2013Kristian De Silva Nielsen

Vi har sagt det i et stykke tid nu - afgørelsen på denne sæsons grundspil bliver uudholdeligt spændende. Der er nu blevet taget hul på næstsidste runde af Herlev og OSMK, med en kamp der endte 7-1 til sjællænderne. Herlev indtager dermed førstepladsen i tabellen med Birkerød 5 points efter og én kamp i underskud.

Caspar Grauballe lagde ud med at slå Mads Korsbjerg sikkert med 3-0. Et forventet resultat, men stadig en lille overraskelse at Korsbjerg ikke kunne hive flere points hjem end 6, 3 og 1. Hvad hans holdkammerat ikke kunne, gjorde Danny Knudsen, da han efter 2 klare sættab - 2/11 5/11 - fik vristet et sæt fra Grauballe med 12/10. 4. sæt blev rigtig tæt, men Grauballe fik lukket det til sin fordel med 12/10.

Herlevs Thomas Pilak havde en glimrende dag, hvor han startede med at besejre Knudsen med 3-1 i sæt. Den store overraskelse kom, da han mødte Korsbjerg i andet kryds. Pilak bragte sig på 1-0 og 2-1 i sæt, men Korsbjerg blev ved med at komme tilbage. 5. sæt blev vundet med mindst mulig margen - 11/9 til Pilaks og Herlevs fordel.

Man må sige, at Michael Hansen er vendt tilbage med manér. Han slog Morten Sørensen i sidste holdrunde og skulle i denne omgang prøve kræfter med Herlevs unge talenter, Lau Kiehn og Rasmus Petersen, og det skulle vise sig at blive en hård dag for Hansen. Efter at have tabt sin kamp mod Kiehn med 9/11 i 5. sæt, skulle han op mod Petersen. Denne gang formåede han dog selv at trække det længste strå i 5. sæt med 11/6.

OSMK’s 4.-single Kim Poulsen var oppe imod overmagten da han tabte 0-3 til Kiehn og Petersen - det skal dog nævnes, at han bed godt fra sin i sin kamp mod Petersen, der endte 10/12 10/12 8/11.

Følg med på lørdag, hvor vi vil komme endnu tættere på en afklaring om slutspillet.