Squash Online

Frost til Swedish Open

January 30, 2013Benjamin Dornfeldt

Kristian Frost er netop blevet slået ud turneringen Swedish Open, efter nederlag i 2. og afgørende kvalifikationsrunde til en englænder.

Turneringen er en 70.000 dollar turnering, hvilket betyder, at nogle af de bedste mandlige squashspillere i verden er taget til Sverige for at vinde. Derfor måtte Kristian også gennem kvalifikationen for blot at komme i hovedrunden til turneringen. Kvalifikationen var stærkt besat, og på forhånd så det ud til at blive en svær opgave for unge Frost at klare sig igennem til hovedrunden.

I 1. kvalrunde skulle Frost op mod den tidligere U19 EM mester Anthony Graham fra England, som pt. rangerer som nr. 113 i verden. Frost kom solidt ind i turneringen med en sikker 3-0 sejr (11-7, 11-8, 11-4) i en kamp som englænderen aldrig rigtig kom tæt på at vinde.

I 2. og afgørende kvalrunde for at kvalificere sig til hovedrunden skulle Frost så spille mod endnu engelske Jonathan Kemp som rangerer helt oppe som nr. 40 i verden. Kemp har tidligere ligget nr. 20 ( juli 2010 red.). Derfor lignede det på forhånd en svær opgave for danskeren at klare sig igennem. Englænderen viste sig også at være for god til danskeren, som måtte sande et nederlag på 3-0 (11-7, 11-5, 11-5) i en kamp hvor englænderen desværre med danske øjne dominerede kampen for meget til at Frost for alvor blev farlig.

Blandt favoritterne til at vinde selve turneringen finder vi engelske Nick Matthew og franske Gregory Gaultier. Det ligner unægtelig en finale mellem de to herrer, når turneringen færdigspilles på søndag.

Følg turneringen her: http://www.squashsite.co.uk/sweden/draws.htm