Squash Online

10 nye DM guldvindere fundet

March 02, 2015Casper Kloster

Sport92 i Hammerrum, lagde baner til junior DM denne weekend. Det var et veludført stykke arbejde, hvor ingen blev glemt. Ikke nok med at alle der blev nr. 1, 2 eller 3 i deres række fik medalje, så gjorde alle i top 3 af deres pulje i rækkerne under 15. Hvilket jeg synes var en rigtig fin idé, og noget der kan tages med til de fremtidige turneringer. Nu mere til det resultat mæssige.

I DU19 var det meste stadig muligt på finale dagen. Theis Houlberg kunne ikke nå guldet længere, men sølv og bronze var stadig meget sandsynlige. Det eneste han skulle bruge var en sejr over Jonas Kønigsfeldt. Ikke nok med en sejr så skulle den også helst lyde på 3-0. Theis vinder da også 3-0, og kan nu kun håbe på sejr til Jens Christian. Jens Christian tog imod Casper Kloster, i en form for endelig finale. Denne kamp afgjorde hvem der endte på de tre første pladser. Jens Christian ramte nået nær sit top niveau, hvilket også gjorde kort proces. Han tog de første 5 point, og øgede føring til 8-1 i første sæt. Jens vandt sættet sikkert 11-3. Casper kom dog bedre med i andet og tredje sæt, hvor de fik spillet lange velspillede dueller. Desværre for Casper, og spændingen og placeringerne, måtte han se sig slået 11-3 11-8 11-8. Jens Christen kunne derfor kalde sig Danmarks Mester, Casper måtte nøjes med en 3. Plads, og Theis må have set glad til, da det gav han sølv.

PU19 var meget tyndt besat, nemlig kun af Mathilde Lauridsen og Christine Christoffersen. De to piger må anses for at være de bedste u19 piger vi har pt, og havde derfor ikke ændret noget på resultat med flere deltagere. På trods af det, er det et problem vi ikke engang kan få noget deltagere med til at fylde alle podiepladserne ud. Der blev dog spillet én kamp. Her var Mathilde klar favorit før kampen. I første sæt fulgtes de to piger godt ad, men Mathilde trak fra hen mod slutningen, og vandt sættet 11-8. Andet sæt lignede det første, men især Mathilde så ud til at have fået lidt bedre styr på nerverne. Efter et velspillet andet sæt var stilling 2-0. Nu så det for alvor svært ud for Christine at komme tilbage i kampen. Mathilde fandt sig godt tilpas på banen, og lidt for mange fejl fra Christine gav Mathilde en 3-0 sejr efter 11-6 i tredje.

DU17 var også en række med en klar favorit. Magnus Laursen så sig ikke tilbage på noget tidspunkt i løbet af turneringen. Han vandt som forventet alle sine kampe 3-0, og kunne dermed kalde sig dansk mester. Det var dog mere spændende om de sekundære placeringer. Jacob Søndergård Jensen var seedet to, og efter nogle hårde kampe lørdag manglede han kun at slå den 3. Seedet thybo Kasper Pedersen. Kampen bag præg af at Jacob virkelig ramte top niveau, og at det var to spillere der kendte hinanden godt. Jacob kom flyvende fra start og vandt første sæt 11-2. De næste to sæt var igen med Jacob i førersædet, men Kasper formåede at lukke det meste af hullet. Det endte derfor med en sikker 3-0 sejr til Jacob, som derfor vandt sølv og Kasper Bronze.

PU17 lignede PU19. Her var også kun to piger stillet til start. Sarah Lauridsen og Lea Poulsen. Pigernes første og eneste kamp blev en kort en af slagsen, da Sarah kun afgav 5 point over hele kampen. Dette var en række der virkelig savnede en spiller. Caroline Lyng som plejer at spille helt lige med Sarah, kunne virkelig have givet denne række noget spænding. Hun er desværre ude med en skade, og var derfor ikke med til turneringen.

DU15 var en af de mere åbne rækker. Tobias Weel som favorit, men tæt efterfulgt af Herlevs Rasmus Madsen. Begge spillere kom da også til finalen uden sæt tab. Efter tre tætte sæt kunne favoritten Tobias række hænderne i vejret og kalde sig dansk mester. Elias Coyle havde problemer med sin ene fod og blev slået af en velspillende Martin Tranholm, som derved tog 3. Pladsen.

PU15 havde allerede spillet den moralske finale lørdag hvor Sarbine Petersen lavede et flot comeback og vandt over Klara Møller 3-2. Det var da også i den rækkefølge de kom på podiet, og Kristine Hestbech tog sig af bronze.

DU13 havde Marcus Jepsen som favorit. Efter at have tab første sæt i sin første kamp i finale puljen, så han sig ikke tilbage. Han vandt resten af sine kampe 3-0 og var sikker på guld. Kampen om anden og tredje pladsen var langt mere spændende. Vi regnede med at kampen mellem Jakob Madsen og William Tranholm ville fordele sølv og bronze. William vandt i en tæt 5. Sætter og endte også med at tage sølv, men med bronze gik det ikke helt sådan. Jakob tabte nemlig endnu en tæt

  1. sætter tidligere på dagen søndag til Oliver Nielsen. På den måde kom Oliver på en flot 3. Plads.

PU13 have den sidste af de tre guldvindene søstre Laura Lauridsen. Hun gjorde præcis som sine storesøstre og vandt alle sine kampe 3-0. Signe Skelkjær blev 2’er, som ellers også gjorde rent bord mod alle andre end Laura. Julie Nielsen vandt en tæt 4. Sætter over Louise Pedersen om tredje pladsen.

DU11 have endnu et familiemedlem til en anden guldvinder. Joakim Jepsen gjorde som sin storebror, og selvfølgelig lige lidt bedre. Han strøg nemlig ligeledes til tops på podiet, men uden at afgive et sæt. Anden og tredje var en tæt kamp mellem Malthe Laursen, Lukas Andersen og Oliver Hardam. Efter at Oliver havde slået Malthe og at Lukas havde slået Oliver, lignede det sølv til Lukas og bronze til Oliver. Lukas var dog tæt på at sætte det hele over styr da han kun med nød og næppe slår Malthe 3-2. Lukas tog derfor sølv og Oliver bronze.

PU11 havde kun tre deltager, og forløb som forventet. Laura Schjøtt vandt begge sine kamp sikkert 3-0. Terleena Bjerge slog Ida Sandfeld Nielsen og sikrede sig derved sølv, og Ida fik bronze.

Årets junior blev også kåret, og her blev vinderen vores egen skribent Kasper Pedersen.

Stort tillykke skal der lyde herfra, til alle vinderne!!!
Dette var slutningen på denne junior sæson, men den næste startere allerede om 3 uger i Herlev. De nykårede Danmarks Mester har derfor ikke lang tid til at hvile på laurbærrene.